Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Βασίλης Γουρνής

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Ληλαντίου ο  Βασίλης Γουρνής και δεν θα χρειασθεί ιδιαίτερες συστάσεις, αφού δεν είναι απλά γνωστός, αλλά φίλος με τους δημότες και πάντα δίπλα τους. Ο Βασίλης δεν ανήκει σ΄ αυτούς που θυμούνται τους δημότες μόνο προεκλογικά, αφού είναι δίπλα τους 365 μέρες το χρόνο.
Το χαρακτηριστικό του Βασίλη Γουρνή, είναι ...
το ότι δεν αλλάζει στρατόπεδα. Παραμένει πάντα πιστός στην παράταξη, όποιος κι αν είναι επικεφαλής. Αυτό τον τιμά και το εκτιμούν και οι δημότες, οι οποίοι κουράστηκαν με αυτούς που πάνε σε κάθε εκλογές και λένε καλά λόγια για κάποιον άλλον από αυτόν που έλεγαν στις προηγούμενες.
Ο Βασίλης Γουρνής είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος και τώρα υποψήφιος με την Έλενα Βάκα. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο ήταν και στις προηγούμενες και στις πιο προηγούμενες εκλογές.
Η Έλενα Βάκα υποψήφια δήμαρχος και ο Βασίλης Γουρνής στο πλευρό της.
Εμείς περιμένουμε πολλά από τον Βασίλη Γουρνή. Έχουμε απαιτήσεις από αυτόν, ο οποίος γνωρίζει τα προβλήματα του Ληλαντίου καλύτερα από τον καθένα.
Ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του να κάνει. Ξέρουμε τι έχει στον σχεδιασμό του. Δεν ξέρουμε απλά γιατί αυτά δεν τα λέει. Επιχειρήσαμε να του πάρουμε  κάποια λόγια, αλλά λέει και ξαναλέει τα ίδια λόγια. "Ανακοινώσεις μόνο η Έλενα"!!!!
Βασίλη, καλή επιτυχία.