Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να είσθε όλοι καλά και φυσικά απέμειναν 13 μέρες και η σημερινή, για να τελειώσουμε με τις Ευρωεκλογές, τις Περιφερειακές Εκλογές, αλλά και τις Δημοτικές Εκλογές. Κουράγιο να ευχηθούμε σε όλους τους υποψηφίους και καλή δύναμη, αφού ξέρουν πως αυτές οι μέρες είναι δύσκολες και από αυτές θα...
κριθούν τα πάντα,

- Τελείωσε το πρωτάθλημα της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Εύβοιας με πρωταθλητή τον ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ και την ΚΑΣΤΕΛΛΑ, τους ΩΡΕΟΥΣ, το ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ και ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ να πήραν τον δρόμο για την Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

- Το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας στον 2ο Όμιλο δεν τελείωσε, αλλά βέβαιος πρωταθλητής είναι ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο οποίος επιστρέφει στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας. ΑΛΑΤΣΑΤΑ και ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθούν την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και τον πρωταθλητή ΕΥΒΟΪΚΟ αντίστοιχα για να δούμε ποια από τις δύο ομάδες θα παραμείνει στην κατηγορία.

- Στις Δημοτικές Εκλογές τώρα, είχαμε χθες τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της κυρίας Γκόγκου στα Ψαχνά. Αυτοί που ξέρουν καλά το εκλογικό σώμα στα Ψαχνά έλεγαν πως οι Ψαχνιώτες βγήκαν στο δρόμο και αψήφισαν αυτούς που είχαν πάρει θέση από νωρίς για να "κόψουν κίνηση" όπως λέει κι ο λαός και για να ενημερώσουν αρμοδίως τον αρχηγό τους, για τους παρόντες!!! Φίλες και φίλοι αναγνώστες τις θέσεις μας τις ξέρετε και δεν θα τις επαναλάβουμε τώρα. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να στοχεύσει πλέον στην καρδιά των Δημοτών - ψηφοφόρων και φυσικά να έχει να του πει κάτι και αυτό το κάτι να είναι χειροπιαστό και υλοποιήσιμο.

- Στις Περιφερειακές εκλογές ο Φάνης Σπανός είναι μπροστά και ποτέ δεν έχασε την πρώτη θέση, από την ώρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, αλλά πρέπει να προσέξει αυτές τις μέρες. Ο Αναγνωστάκης δεν δείχνει να έχει τον αέρα για να πάρει την δεύτερη θέση και να περάσει στην Β΄ Κυριακή, ενώ η Μπατζελή έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση μήπως και κάνει την ανατροπή. Τα εργαλεία επικοινωνίας του κάθε υποψηφίου δίνουν την δική τους μάχη και καλά κάνουν, αλλά κάποια από αυτά κάνουν κακό σε υποψηφίους, αφού προσπαθούν να τους στηρίξουν, μόνο και μόνο επειδή πληρώθηκαν γι΄ αυτό, αλλά πάντα ήταν απέναντι από αυτούς.