Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το υποσχεθήκαμε κι θα το κάνουμε. Από την Δευτέρα και μέχρι την Παρασκευή, θα αποκαλύψουμε πολλά και διάφορα, αλλά όχι αρνητικά. Θα αποκαλύψουμε το πως ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων προχωρά με ανάπτυξη, αν η κυρία Γκόγκου επιλεγεί από τους Δημότες, ώστε να είναι η επόμενη δήμαρχος. 

- Στο Δήμο Χαλκιδέων ο κύριος Παγώνης προσπαθεί με τα ΜΜΕ που είναι ....
μαζί του, να εμφανισθεί ως ο δήμαρχος που τα έκανε όλα καλά και θέλει άλλα 4 χρόνια για να τα κάνει και καλύτερα. Θα πάει στην πλατεία Αγίου Νικολάου προφανώς για να ζητήσει την βοήθεια του Αγίου, ενώ ο Βασίλης Καθαροσπόρης "θα πάει" ΔΑΡΙΝΓΚ και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού θέλει να στείλει μήνυμα στον κ. Παγώνη, αλλά και στον επιχειρηματία που κάτι περιμένει από το ΔΑΡΙΝΓΚ!!!

- Η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα, δεν ακουμπάει προς "επιχειρηματίες- χορηγούς", γιατί θέλει να δίνει λογαριασμό μόνο στους δημότες και αυτούς να υπηρετεί. Εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι να αποκαλύψουμε τα πλάνα της για τον δήμο και τους δημότες και ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί δεν τα έχει ανακοινώσει ακόμη.

- Ο Φάνης Σπανός θα είναι ο νικητής και θα περάσει πρώτος στην Β΄ Κυριακή. Αυτά που γράψαμε χθες για την σχέση του με τα ΜΜΕ, είναι η αλήθεια και όποιος τα αμφισβητεί μπορούμε να αποδείξουμε τα πάντα. Εμείς δεν ανήκουμε σε κανέναν υποψήφιο Περιφερειάρχη και δεν υπήρξαμε αυλικοί κανενός. Κάποιοι ας μπούνε στον κόπο να ψάξουν σε βάθος χρόνου τις αναρτήσεις μας και να βρούνε κάτι ενάντια στον Φάνη Σπανό. Αυτό ας το κάνουν και για τους σημερινούς "φίλους του" και τότε το συζητάμε.