Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Δεν είναι ντροπή...

Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι δήμαρχοι, δεν είναι ντροπή να σας στηρίζει κάποιο πολιτικό κόμμα και μάλιστα όταν είναι αυτό με την στήριξη του οποίου κερδίσατε την θέση δημάρχου πριν 5 χρόνια!!!
Γιατί τότε αποδεχθήκατε την στήριξή του και τώρα λέτε πως δεν έχετε και δεν θέλετε καμία σχέση μαζί του;;;;;
Το φαινόμενο που είναι σε εξέλιξη από χθες είναι απίστευτο. Όλοι προσπαθούν να πετάξουν από πάνω τους, την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο ποίος και προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση.
Ο κύριος Γιώργος Ψαθάς κάνει ότι μπορεί για να βγάλει αυτή την....
ταμπέλα από την υποψηφιότητά του, αλλά ξέχασε πως ήταν υποψήφιος το 2014 με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και εκλέχθηκε δήμαρχος.
Θυμώνει ο δήμαρχος μ΄ εμάς και μας βρίζουν χυδαία τα παπαγαλάκια του, γιατί θυμίζουμε τα γεγονότα, τα οποία ο ίδιος θέλει να κρύψει.
Δήμαρχε κύριε Ψαθά, δεν είναι σωστό να κάνουμε δεκτή την στήριξη τυ ΣΥΡΙΖΑ όταν είναι στα πάνω του και τώρα που είναι στα κάτω του, να μην την θέλουμε. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε την στήριξη στην Γκόγκου, στον Κουλοχέρη ή στην Πύθουλα. Την έδωσε σ΄ εσάς. Είχατε προφανώς ζητήσει να μην υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, τουλάχιστον μέχρι την επίσημη κατάθεση των ψηφοδελτίων, ώστε να μην αποχωρήσουν κάποιοι υποψήφιοι και γι΄ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε νωρίτερα την ανακοίνωση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε νεότερη ανακοίνωσή του, λέει πως δεν δίνει χρίσμα, αλλά στηρίζει κάποιους υποψηφίους.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του, αλλά η ουσία δεν αλλάζει.
Μετά τις εκλογές αν εσείς τις κερδίσετε, ο ΣΥΡΙΖΑ και το κομματικό όργανο, η εφημερίδα ΑΥΓΗ, θα γράψουν πως με την στήριξή τους κερδίσατε και θα φιλοξενούν δηλώσεις σας όπως και το 2014.
Τώρα οι δημότες ξέρουν ΟΛΗ την αλήθεια και αυτοί θ΄ αποφασίσουν.