Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Ανδρέας Κουλοχέρης

Βλέποντας το μεγάλο  ενδιαφέρον που υπάρχει από πολλούς σε μία παρέμβαση που έκανε η Κυρία Γκογκου θα ήθελα και εγώ να καταθέσω την άποψη μου για την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται το Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών . 
Καταρχήν θέλω να αναφέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί σε πολλές συνεδριάσεις του ΔΣ χωρίς να έχει βελτιωθεί η κατάσταση πάρα τις υποσχέσεις τόσο από την πρόεδρο της ΔΗΚΑΔΙΜΕ όσο και από ...
τον Δήμαρχο, με την τελευταία από αυτές να μας καθησυχάζουν ότι προσλήφθηκε υπάλληλος και θα λυθούν όλα τα προβλήματά . 
Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι στην πολιτική όπως και στον αθλητισμό υπάρχουν αποτελέσματα, είναι μετρήσιμα και δεν μπορεί κάνεις να τα αμφισβητήσει. 
Έτσι κάνοντας μία μικρή αναδρομή στο κοντινό παρελθόν να θυμίσω σε αυτούς που έχουν ξεχάσει η δεν γνωρίζουν μερικά γεγονότα για το Στάδιο των Ψαχνών. 
Ο αγωνιστικός χωρος στο γήπεδο έγινε φυσικό χορτάρι την περίοδο 1997-98 με δήμαρχο τον Αντώνη Μπαζώτη . Την περίοδο 2011-2014 με δήμαρχο τον Γιαννη Μπουροδημό έγιναν πολλές παρεμβάσεις που άλλαξαν την εικόνα του Σταδίου όπως , αντικατάσταση με νέο χλοοτάπητα του αγωνιστικού χώρου , τοποθετηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού για να γίνονται πλέον και αγώνες το βράδυ , τοποθέτηση 1800 πλαστικών καθισμάτων στην εξέδρα, κατασκευή βοηθητικού γηπέδου προπόνησης πίσω από την εξέδρα με προβολείς Και περίφραξη  , τοποθετηση δημοσιογραφικών θεωρίων ,  αναβάθμιση όλων των αποδυτηρίων του Σταδίου και καθαρισμός του διπλανού οικοπέδου για χώρο πάρκινγκ. 
Όλα αυτά φυσικά με την βοήθεια, στήριξη και καθημερινή παρουσία της διοίκησης του Ηρακλή Ψαχνών με πρόεδρο τον Γιώργο Στούπα που χάρισε σε όλη την περιοχή αξέχαστες στιγμές χαράς και περηφάνιας και που κάποιοι τους πολεμούσαν ανελέητα. 
Τέλος να μην ξεχάσω όλους τους ανθρώπους-εθελοντές του Ηρακλή Ψαχνών που με την σημαντική βοήθεια τους στην συντήρηση είχαν καταφέρει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να είναι σε κάθε αγώνα πραγματικό χαλί. Αφήνω λοιπόν σε όλους να δείτε τι έγινε από το 2014 και μετά για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και να σταματήσουν τα παπαγαλάκια να μιλάνε. 
Και για το τέλος έχοντας προσωπική άποψη μετά από τόσα χρόνια μέσα  στα γήπεδα πρέπει όλοι μαζί να δείξουμε το καλο παραδειγμα και να βοηθήσουμε για την καθαριότητα και την προστασία από βανδαλισμούς των κοινόχρηστων χώρων άθλησης με πρωτεργάτη τον Δήμο και τους διοικούντες  !!!