Τρίτη 12 Μαΐου 2020

....φαπούλες

- Καλημέρα στον πρώην αντιδήμαρχο κύριο Γιώργο Γιογιό κι επειδή είναι νέος σε ηλικία, θα του πούμε πως κανείς δεν πρέπει να αντιγράφει προτάσεις άλλων και να μην προσπαθεί να κάνει δικές του τις όποιες προσπάθειες κάνουν άλλοι. Αγαπητέ Γιώργο ο Χρήστος Καρυστινός σεβόταν τους συνεργάτες του και στεκόταν πάντα δίπλα τους. Ότι είχε να κάνει με τον πολιτισμό το είχε εμπιστευθεί στο Θωμά Παναγόπουλο. Σήμερα ....
μιλάς Γιώργο μας για το αρχείο Γεραμάνη και το σπίτι Παπαφράγκα, αλλά ούτε το όνομα του κυρίου Θωμά Παναγόπουλο δεν αναφέρεις, αν και ξέρεις πως το όλο θέμα είναι από την αρχή δικό του.
Αγαπητέ Γιώργο η αλήθεια είναι πως ο Παναγόπουλος είχε την ιδέα, την έτρεξε, έκανε τις επαφές και φαίνεται πως τον ξεχάσατε. Οι πολιτικοί οι οποίοι θέλουν τις ιδέες άλλων, για να τις παρουσιάσουν ως δικές τους, δεν έχουν μέλλον.
Αντιδήμαρχος Ληλαντίου είναι σήμερα ο κύριος Σέρρας ο οποίος ξέρει ν΄ ακούει, ξέρει να κρίνει και ν΄ αποφασίζει και ξέρει την ιστορία, αφού είναι χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον πρώην δήμο Ληλαντίου.
Επειδή ξέρουμε το θέμα από την εποχή Καρυστινού, ο κύριος Γιογιός έπρεπε να αναφέρει τον άνθρωπο που είχε την ιδέα και την παλεύει όλα αυτά τα χρόνια.