Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

....σουτάκια

- Οι μέρες περνούν γρήγορα και φτάσαμε στα μισά του Μαϊου, οπότε σύντομα θα έρθει και ο Ιούνιος και θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και ο καθένας ν΄ αναλάβει τις ....
ευθύνες του. 

- Θα επαναλάβουμε για μία ακόμη φορά πως η επικύρωση των βαθμολογιών, σημαίνει κι αποδοχή των κανόνων της προκήρυξης και θα πρέπει να υποβιβαστούν και ν΄ ανέβουν κατηγορία οι ομάδες που ήταν στις αντίστοιχες θέσεις. όλα τ΄ άλλα είναι ρουσφιέτια και εξωαγωνιστικά.

- Ένα γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα πρέπει να κατασκευαστεί στο Ληλάντιο και να εξυπηρετεί τις ομάδες της περιοχής, ώστε να παραμένουν σε καλή κατάσταση τα γήπεδα με χόρτο τα οποία υπάρχουν. Το θέμα το είχε ξεκινήσει ο τότε δήμαρχος Ληλαντίου κύριος Χρήστος Καρυστινός, αλλά δεν προχώρησε για πολλούς και διάφορους λόγους. Μήπως σήμερα πρέπει να το ξαναδούμε; Ο αντιδήμαρχος κύριος Βασίλης Γουρνής ας το δει.

- Λέγε ότι θες λέγε μεγάλε, αλλά όλοι ξέρουν πλέον την αλήθεια. Δεν μπορείς πλέον να παίζεις κρυφτούλι, αφού δεν σε κράζουμε εμείς, αλλά άνθρωποι της οικογένειάς σου οι οποίοι δεν θέλουν ούτε να σε βλέπουν. Τώρα μπορείς να κάνεις φιγούρες στον πολύ στενό κύκλο σου, ο οποίος είναι τόσο στενός που χωράει και σε ταξί!!!