Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Ελεύθεροι πλέον και ξεχυθήκατε στους δρόμους και στις παραλίες. Να προσέχετε και να μην ξεχνάτε πως ο κορονοϊός είναι...
εδώ.

- Που είναι το κακό, αν 1 στα 5 ΜΜΕ της Εύβοιας ασκεί κριτική και σχολιάζει θέματα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου; Μπορεί να μείναμε σχεδόν μόνοι μας, αλλά μας αρέσει. Μας αρέσει γιατί εμείς δεν περιμένουμε ούτε εξυπηρετήσεις, ούτε αποκλειστικές ειδήσεις, ούτε δηλώσεις και φυσικά ούτε άδειες. Συνεχίζουμε και θα δούμε αν είχαμε δίκιο ή όχι.

- Εμείς όταν ξέρουμε πως κάποιος είναι νοσταλγός της παράγκας, είναι ο άνθρωπος που χρησιμοποίησε το ποδόσφαιρο για να κερδίζει και ο άνθρωπος του παρασκηνίου, δεν σπεύδουμε να τον κάνουμε φίλο στο fb και μάλιστα αμέσως.

- "Κοπρόσκυλο" τι έγινε; Δεν έχεις αποκαλύψεις; Είχαμε φοβηθεί και ψάξαμε να βρούμε απ΄ ευθείας αναθέσεις έργων του Δήμου Χαλκιδέων, επί θητείας Παγώνη. Πολλά τα ευρώπουλα και περιμένουμε τις αποκαλύψεις σου, για να σερβίρουμε κι εμείς τις δικές μας.

- Αγαπητέ Κώστα Μαρκόπουλε δικαίωσες τον Μητσοτάκη ο οποίος σε άφησε εκτός ψηφοδελτίου στις τελευταίες εκλογές. Μπορείς ελεύθερα να βγαίνεις και να κατηγορείς τον Μητσοτάκη, την κυβέρνησή του και τους βουλευτές της Εύβοιας, αλλά να ξέρεις πως δεν είσαι μόνο εσύ γνώστης, καλός και πατριώτης. Αν ο Μητσοτάκης ήταν αυτό που εσύ έλεγες, τότε γιατί έτρεχες να είσαι στο ψηφοδέλτιο; Τώρα είσαι ενάντια στην κυβέρνηση, ενάντια στον Φάνη, ενάντια στην Έλενα και μάλλον ενάντια σε κάθε τι γαλάζιο. Καλή τύχη γιατρέ στον νέο σου πολιτικό μαγαζί.