Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Παρασκευή. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και θα πλησιάσει τους 40 βαθμούς, οπότε βουρ για την παραλία και βουτιές. Κρατάμε όμως ....
τις αποστάσεις, γιατί υπάρχει και ο κορονοϊός.

- Τι έπαθαν οι εξυγιαντές της ΕΠΟ και τα έχουν με τον Αυγενάκη; Πίστευαν πως είναι του χεριού τους; Ξέχασαν τα όσα έκαναν οι Συριζαίοι υπουργοί για να εκλεγεί ο κ. Γραμμένος; Κύριοι δεν είναι μόνο το ότι οι εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν Φθινόπωρο, αλλά και αυτά που θα γίνουν μέχρι τότε.

- Πάμε τώρα στην ΕΠΣΕ και στα σενάρια. Εμάς μας αφήνουν αδιάφορους τα όποια σενάρια, αφού δεν μας ενδιαφέρουν τα σενάρια αυτών που κάνουν κωλοτούμπες και των νοσταλγών της παράγκας. Εμείς κρατάμε πισινή και θέλουμε να πιστεύουμε πως το ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, σε καμία περίπτωση  δεν θα υποκύψει σε πιέσεις και δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη κανενός.

- Λένε ψέματα οι παράγοντες των ομάδων; Μήπως κάποιοι θα ήθελαν να τα πούμε δημόσια και με ονόματα; Γιώργο εσύ τα ξέρεις αυτά, αλλά κάνεις πως δεν τα ξέρεις, για τους δικούς σου λόγους.

- Μεγάλε, αν η αντιπολίτευση γενικώς, δεν ψήφιζε, τότε το θέμα του γηπέδου του Βούρκου, δεν θα περνούσε. Να προσέχεις λοιπόν τι γράφεις, γιατί θα σου θυμίσουμε πως ο Τζαβάρας και ο Σταματούκος, ο Καλαθέρης και ο Σόλιας, ο Γεωργαλάς και ο Τσομώκος, ο Πάνος και η Κόντου και οι κυρίες Μιντζιφίρη, δεν ανήκουν στην παράταξη Βάκα και δεν ψήφισαν ΟΧΙ. Όχι ψήφισαν αυτοί που απέμειναν στις παρατάξεις Παγώνη και Καθαροσπόρη!!!! Την Καλημέρα μας.