Σάββατο 16 Μαΐου 2020

....φαπούλες

- Λυπούμαστε ειλικρινά όταν διαβάζουμε να λέει κάποιος πως ο κόσμος ξύπνησε και δέρνει ή κυνηγάει με πέτρες ανθρώπους της ενημέρωσης και πως αυτοί θα φάνε πολύ ξύλο!!!
Μεγάλε, αυτά μόνο ένας βλάκας και μάλιστα ψεκασμένος μπορεί να τα γράφει και μάλλον είσαι.
Η ελευθερία του λόγου, είναι δημοκρατικό δικαίωμα και θα πρέπει να διαβάσεις το Σύνταγμα του Κράτους ...
και όχι την πλατεία Συντάγματος.
Είναι χιλιάδες φορές καλύτερο να έχουμε ελευθερία του λόγου, παρά φίμωση.
Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να επιλέξει όποιον θέλει για την ενημέρωσή του και κανείς δεν του επιβάλλει ποιον τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό, θ΄ ανοίξει.
Το κράτος είναι ανεπαρκέστατο, γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να σε είχε μαζέψει, αφού θέλεις να ξεσηκώσεις πολίτες και να τους πείσεις να χρησιμοποιήσουν βία, εναντίον άλλων πολιτών.
Επειδή η ενημέρωση δεν έχει ανάγκη από ψεκασμένους και ανθρώπους που χρησιμοποιούν βία, θα θέλαμε ευθέως να ρωτήσουμε τους υπεύθυνους του ραδιοφωνικού σταθμού, σε εκπομπές του οποίου συμμετέχεις, αλλά και τους υπεύθυνους των εκπομπών αυτών, αν θα σε έχουν μαζί τους και πάλι και αν θα καταδικάσουν αυτή την επικίνδυνη θέση σου.
Το χαρτζιλίκι σου μεγάλε, ξέρεις πως το έβγαζες και αυτοί που σου το έδιναν, τρέχουν στα γήπεδα για το ρεπορτάζ και θα είσαι υπεύθυνος, αν κάποιος ακολουθήσει την προτροπή σου και τους δείρει.
Περιμένουμε την θέση των υπευθύνων του σταθμού και των εκπομπών.