Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Καλησπέρα σας κύριε Μαρκόπουλε

 - Ο γυμναστής/προπονητής κύριος Κώστας Μαρκόπουλος είναι η ψυχή του Γυμναστικού Νεάπολης Χαλκίδας και η αλήθεια είναι πως με τους συνεργάτες του οδήγησε τον Σύλλογο σε πάρα πολλές επιτυχίες.
Δεν κρύψαμε ποτέ πως σ΄ αυτόν το σύλλογο είναι και τα παιδιά μας και έχουν σημειώσει επιτυχίες ακόμη και σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Σεβόμαστε την δουλειά που κάνει ο κ. Μαρκόπουλος και οι άλλοι προπονητές συνεργάτες του και το ξέρει.
Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές ....φορές, του ζητάμε να προχωρήσει σε κάποια πράγματα, ώστε ο ίδιος, οι συνεργάτες του και ο Σύλλογος, να πετύχουν αυτά που μπορούν και αυτά που τους αξίζουν.
Τον στεναχωρούμε μερικές φορές, αλλά του λέμε αλήθειες και χωρίς να έχουμε κανένα όφελος.
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Νεάπολης Χαλκίδας, αγωνιστικά είναι πρώτος όχι μόνο στην Χαλκίδα, αλλά σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Καμιά ανάγκη δεν έχει να κάνει δημόσιες σχέσεις για να τα έχει καλά με όλους. Έχει ανάγκη από σωστές δημόσιες σχέσεις οι οποίες θα τον βοηθούν αγωνιστικά και προς όφελος αθλητών και προπονητών και φυσικά του Συλλόγου.
Αν συνεχίσει με τις δημόσιες σχέσεις με στόχο να τα έχουμε καλά με όλους, τότε θα είναι και ο ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ μαζί με αυτούς που κάνουν διαχείριση της αγωνιστικής μιζέριας τους.
Αγαπητέ Κώστα, μπορεί να μην συμμετέχουμε στις όποιες αποφάσεις του Συλλόγου, αλλά ήμασταν και θα παραμείνουμε δίπλα στους προπονητές και τα παιδιά όπως και όσο μπορούμε, χωρίς καμία απολύτως απαίτηση.
Έχεις γνώσεις και δυνατότητες, όπως έχουν και οι συνεργάτες σου προπονητές. Αυτές τις γνώσεις και τις δυνατότητές σας, πρέπει να αξιοποιήσει ο Σύλλογος και να πάει ψηλά.
Αν δεν πιστεύαμε πως μπορείτε, ούτε που θα ασχολούμασταν με το θέμα.
Την καλησπέρα μας και καλή αγωνιστική χρονιά.