Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

....αντί καληνύχτας


Εδώ είμαστε. Ο κύριος Ρέτσας μέσα από την σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μέσα από την ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ καλεί την ΕΠΟ να αποφασίσει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων!!! Κύριε Ρέτσα ξέρετε καλά πως η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θ΄ αποφασίσει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και αναλάβατε κι εσείς να κάνετε αβάντα στην ΕΠΟ!!!!
Αλήθεια η απόφαση δεν ήταν να μην συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, αν ο Αυγενάκης και η κυβέρνηση δεν έπαιρναν πίσω τον νόμο για το μητρώο και την αθλητική αναγνώριση; Άλλαξε κάτι; Μήπως τώρα δεν θα θέλετε την άδεια της Περιφέρειας για τους ....αγώνες και τα γήπεδα;
Κύριε Ρέτσα, την επιστολή στην ΕΠΟ την στείλατε ως ΕΠΣΕ με απόφαση του ΔΣ ή προσωπικά σαν Γιάννης Ρέτσας;;;;


έγραψε ο κ. Γιάννης Ρέτσας

Μετά τη ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή κ ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης της Ε.Ε της ΕΠΟ , καλούμε την Ομοσπονδία ν' αποφασίσει την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.
Τα προβλήματα από την εφαρμογή του Αθλητικού Μητρώου ισχύουν και οι προσπάθειες για την κατάργηση των τιμωρητικών διατάξεων του αθλητικού Νόμου καθώς κι η προστασία του Αυτοδιοίκητου πρέπει να συνεχιστούν. Η άρση όμως των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων είναι επιβεβλημένη.
Θα πρέπει να σεβαστούμε τους παράγοντες που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το ποδόσφαιρο, έχοντας κιόλας βιώσει τις συνέπειες της πανδημίας.
Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ στάθηκε δίπλα σε όλα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της , βοηθώντας τα , να εγγραφούν στο Αθλητικό Μητρώο , αφενός για να χρηματοδοτηθούν από την πολιτεία κ αφετέρου για να αποφύγουν τις κυρώσεις του Νόμου.
Παράλληλα με επιστολές τόσο προς τη Ε.Π.Ο, όσο και προς τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη,  ζητήσαμε την συναίνεση για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Με την ελπίδα  ότι θα πρυτανεύσει η λογική, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον του ποδοσφαίρου.