Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

....μικρά, μικρά

 - Τελικά έχουμε έτοιμο το κοτέτσι και τώρα το μόνο που μας λείπει είναι οι κότες, τις οποίες εύκολα θα βρούμε από φίλους και συγγενείς που έχουν και μάλιστα πολύ καλές. Θα ψάξουμε για έναν καλό κόκορα, γιατί θα έχει πολύ δουλειά και πρέπει να αντέχει. Κάτι είχαμε στο νου μας, αλλά αποδείχθηκε πως ήταν κότα!!!!! Ήταν.... δηλαδή από τις κότες που παρίσταναν τον κόκορα, αλλά δεν.....

- Δεν μπορούμε να θυμηθούμε, που είχαμε διαβάσει "μια εγκυρότατη" δημοσκόπηση η οποία μας έλεγε πως αν γινόταν τώρα δημοτικές εκλογές θα είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 24%
ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ  23%
ΚΑΝΕΝΑΣ  14%
ΒΑΚΑ  ΕΛΕΝΑ 14%
ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ  10%
ΜΙΝΤΖΙΦΙΡΗ ΕΛΕΝΗ6%
ΤΖΑΦΕΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  6%
ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  3%

- Κρατήστε αυτή την δημοσκόπηση να την έχετε, γιατί είναι πραγματικό μνημείο αξιοπιστίας και το βράδυ της Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών να κάνετε τις συγκρίσεις. Πάντως από την δημοσκόπηση εξαφάνισαν την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ την παράταξη του ΚΚΕ δηλαδή  και ίσως την είχαν μαζί με τον κύριο Γεωργούλη για να βγούνε τα νούμερα!!!!

- Γελάνε πραγματικά και οι κότες που θα βάλουμε στο κοτέτσι με τ΄ αποτελέσματα της δημοσκόπησης, αλλά εμείς το συνηθίσαμε, αφού τέτοιες δημοσκοπήσεις είχαμε και το 2019 οι οποίες έδιναν πάλι πρώτο τον Καθαροσπόρη, δεύτερο τον Παγώνη και τρίτη την Βάκα!!!