Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας

 - Φτάσαμε στο σημείο μηδέν και πλέον οι πράξεις του καθενός και όχι τα λόγια, θα είναι αυτά που θα μετρήσουν για την ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ Χαλκίδας.
Δεν βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά για κανέναν απολύτως και για κανένα σενάριο. Θα είμαστε δίπλα σε αυτούς που θα στηρίξουν ώστε η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της, αν και οι ίδιοι μας χρειαστούν, αλλά με όρους και προϋποθέσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα στηρίξουμε κάτι που ....θα είναι αρρωστημένο.
Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά κανενός, αλλά δεν θα μπορέσουμε να στηρίξουμε κάτι στο οποίο δεν πιστεύαμε μέχρι σήμερα και το γράφαμε.
Ξέρετε τις απόψεις και τις θέσεις για την ομάδα αυτή, για τον τρόπο που πορεύτηκε τα τελευταία χρόνια, για τα χρήματα που κατέληξαν στον κουβά και κάποιοι τα έχασαν, ενώ άλλοι τα γλέντησαν καλά.
Δεν μας έχουν ανάγκη και το ξέρουμε.
Θα κάνουν το δικό τους και μακάρι να τα καταφέρουν.
Θα το κάνουν όμως χωρίς εμάς. Εμείς θα μείνουμε με την ικανοποίηση πως τους βοηθήσαμε ώστε να βρούνε μια λύση και να μην διαλύσουν την ομάδα.
Λένε κάποιοι πως άδικα χάνουμε τον καιρό μας και πως η ομάδα θα διαλυθεί.
Κύριοι αυτό δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά αν συμβεί, τότε θα γράψουμε όσα ξέρουμε και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του.