Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Υπάρχει διαφάνεια;;;;;

- Δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν, όταν πραγματικά κάνει αυτά που λέει. Ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος ο οποίος είναι πρόεδρος του 
Πανευβοϊκού Συλλόγου κακοποιημένης γυναίκας & παιδιού "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ", θα πρέπει να βγει δημόσια ο ίδιος και να δηλώσει γιατί διοργάνωσε κάποιους αγώνες με τόση ανοργανωσιά, η οποία έφτασε να αδικήσει μικρά παιδιά τα οποία πήραν μέρος και διακρίθηκαν. Θα πρέπει δημόσια να μας πει, αφού όπως λένε με ανακοίνωσή τους οι αγώνες είχαν μεγάλη επιτυχία, πόσα ήταν τα έσοδα και πόσα χρήματα πήγαν ή θα πάνε στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης.... Χαλκίδας.
Να μας πει πόσα ήταν τα έσοδα από συνδρομές, πόσα από χορηγούς και πόσα από φορείς όπως η Περιφέρεια.

Διαβάστε τι έγραφαν στην δική τους ιστοσελίδα για να διαφημίσουν τους αγώνες:
Στο πλαίσιο δε του σκοπού του, που είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μέρος των εσόδων θα προσφερθούν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας.

Ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, έχουν υποχρέωση να δημοσιοποιήσουν τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια.
Επειδή κάποιοι τρέχουν για φωτογραφίες και για άλλους λόγους, έχουν και υποχρέωση να δικαιολογήσουν την όποια συμμετοχή είχαν και το κόστος που δεν το πλήρωσαν από την τσέπη τους, αλλά από το ταμείο στο οποίο πληρώνουν πολίτες.
Τεράστια και η ευθύνη των αθλητικών σωματείων που συμμετείχαν με αθλήτριες και αθλητές και δεν αντέδρασαν μέχρι σήμερα για τα όσα απίθανα συνέβησαν στους αγώνες και σε βάρος των παιδιών.
θα περιμένουμε την επίσημη αντίδρασή τους και θα επανέλθουμε, εκτός κι αν κάνουν δημόσιες σχέσεις και αδιαφορήσουν για τα παιδιά.
Καμία αντίδραση και από τον υπεύθυνο των αγώνων κύριο Μαυρομάτη Γιώργο, από τον οποίο περιμέναμε περισσότερη ευαισθησία.