Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή και πάντα με υγεία. Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και συγνώμη που δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε ξεχωριστά στον καθένα. Είμαστε σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, για λόγους υγείας και όλα δείχνουν πως αυτό θα κρατήσει ....αρκετά. Και πάλι σας ευχαριστούμε.

- Τι σχέση έχει η πολιτική με το ποδόσφαιρο;  Η σχέση μεταξύ τους, είναι καταστροφική..... Όταν η πολιτική βάζει χέρι στο ποδόσφαιρο, χάνει το ποδόσφαιρο. Όταν οι ποδοσφαιρικοί
παρογοντες βάζουν χέρι στην πολιτική τότε χάνει και το ποδόσφαιρο και η πολιτική.

- Τι έγινε τελικά και έχουμε τόση κινητικότητα στο χώρο των υποψηφίων δημάρχων οι οποίοι προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ; Έχουμε έναν πανικούλη, αφού δεν βρίσκουν άκρη για κοινό υποψήφιο στο Δήμο Χαλκιδέων. Η πλάκα είναι πως οι υποψήφιοι προέρχονται όλοι από το παλιό ΠΑΣΟΚ. Μήπως είναι ώρα να κάνουν στην άκρη και να μπει μπροστά κάποιος νέος;;;;

- Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια, ετοιμάζει την επιθεσή του και μάλιστα ξεκινάει δυνατά μέσα στον Δεκέμβριο. Μπορεί αν προσέξει να κάνει την έκπληξη και να πάει ψηλά.

- Τι άλλο θ' ακούσουν τ' αυτιά μας; Υποψήφια (;) κυκλοφορεί στην πιάτσα και λέει απίστευτα πράγματα. Χλευάζει την υποψηφιότητα Μπουροδήμου λέγοντας: "που πάει τώρα αυτός; Ειδικά στην Διρφυ δεν θα βρει ούτε την ψήφο του!!!!! Εμένα με σταματούν στον δρόμο δημότες και μου ζητούν να μπούνε στο ψηφοδέλτιο".

- Τηλεφωνήσαμε στον δήμαρχο κ. Ψαθά για να του πούμε χρόνια πολλά και διαπιστώσαμε πως ούτε καν έχει ασχοληθεί με την κυρία και δεν θ' ασχοληθεί και στο μέλλον, γιατί όπως είπε δεν έχει χρόνο για παιχνίδια.