Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό μήνα και να είστε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας και σας αγαπάνε, γιατί κανείς δεν μπορεί μόνος του. Η ζωή είναι ωραία όταν έχεις δίπλα σου τον σύντροφό σου στην ζωή, τους γονείς και τα παιδιά σου. Αν τους έχεις όλους και έχετε και την υγεία σας, είστε οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον.....κόσμο. Φροντίστε να συνεχίσουν να είναι δίπλα σας.

- Συνεδρίασε χθές το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και ακούσαμε πολλά και διάφορα. Τους τα είπε καλά η δήμαρχος κυρία Βάκα για την διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως Παγώνης και Καθαροσπόρης για τους γνωστούς λόγους, στήριξαν ουσιαστικά τον ΦΟΔΣΑ.

- Πάντως αν καταλάβαμε καλά, η δήμαρχος κυρία Βάκα, θα βρει την λύση μέχρι να κατασκευαστεί η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Χαλκίδα. Θα βρει τον τρόπο να λειτουργήσει και πάλι ο ΧΥΤΑ Χαλκίδας για περίπου 2 - 3  χρόνια .

- Εκνευρίστηκε ο κ. Παγώνης όταν ο αντιδήμαρχος κ.Γουρνης είπε πως κι ο Παγώνης να ήταν δήμαρχος ΜΕΑ δεν θα είχε κάνει. Ο κ. Παγώνης αντέδρασε και είπε πως δεν μπορεί να ξέρει ο κ. Γουρνής τι θα είχε κάνει αυτός. Κύριε Παγώνη το ξέρουν οι δημότες και γι' αυτό δεν σας εμπιστεύτηκαν και πάλι.

-Η δήμαρχος κυρία Βάκα είπε πως κάποιοι κατήγγειλαν στα αρμόδια όργανα το θέμα των συμβάσεων για την μεταφορά των απορριμμάτων στα Τρίκαλα και όχι μόνο, λέγοντας πως δεν ξέρει ονόματα αφού δεν της τα είπανε. Κυρία Βάκα προφανώς και το ξέρουν όλοι, αφού ο κ. Καθαροσπόρης έχει δηλώσει δημόσια στον φίλο του ραδιοφωνατζή, πως έκανε καταγγελίες.

- Πάντως για να μην κρυβόμαστε, θα γράψουμε πως για το θέμα αυτό η δήμαρχος το ξεκαθάρισε. Καμία αύξηση δεν θα γίνει στα δημοτικά τέλη και δεν θα επιβαρυνθούν ούτε ευρώ οι δημότες. Να θυμίσουμε πως η αντιπολίτευση έλεγε και ξανά έλεγε πως θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη.