Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

...... μικρά, μικρά

 - Μια ομάδα με το όνομα ΑΒΑΝΤΕΣ, συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας γυναικών και στους δύο πρώτους αγώνες και μάλιστα στην έδρα της έχει δύο ήττες και μάλιστα με σκορ 6-0 και 5-0. Δυστυχώς για τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι κανείς δεν βγήκε να αναλάβει τις ευθύνες ή έστω να πει το τι συνέβη για να γνωρίζει κι ο κόσμος. Τα 2-3 τελευταία χρόνια η ομάδα διεκδικούσε το πρωτάθλημα Ελλάδας και τελικά βρέθηκε να παρακαλάει..... τους αντιπάλους να μην της βάλουν πολλά γκολ!!!!!!

- Κατάντια για αυτή την ομάδα και δεν είναι δυνατόν κάποιοι από την Χαλκίδα να δέχονται αυτόν τον διασυρμό και να το κάνουν για να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι την ώρα της κρατικής επιχορήγησης.

- Εμείς επιμένουμε πως έδωσαν την ομάδα σε ανθρώπους εκτός Εύβοιας γιατί αυτό ήταν και το σχέδιο από την αρχή. Η ευκαιρία δόθηκε όταν ο τότε πρόεδρος κ. Σωτηρίου δήλωσε αδυναμία πληρωμών και έτσι τα φόρτωσαν όλα επάνω του και η ομάδα κατέληξε εκεί που κατέληξε.

- Η σημερινή διοίκηση αν ήθελε να επενδύσει στην ομάδα δεν θα έσπρωχνε τις παίκτριες στην έξοδο. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ είχαν ένα δυνατό ρόστερ και αν πληρωνόταν δεν θα έφευγαν. Δεν πληρώθηκαν όμως γιατί οι διοικούντες σήμερα την ομάδα έχουν άλλα σχέδια και θα τα δούμε σύντομα.

- Η ομάδα ΑΒΑΝΤΕΣ για μας δεν έχει καμία σχέση με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ Χαλκίδας.