Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

..... φαπούλες

 - Εδώ και 15 μέρες είμαστε πραγματικά σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αφού πέρα από διάφορα προβλήματα υγείας, έχουμε και προβλήματα με το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και με την τηλεφωνική μας συσκευή η οποία έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Στα καλά καθούμενα και χωρίς να της το ζητήσουμε, τηλεφωνεί σε γνωστούς, σε φίλους.... και συνεργάτες ότι ώρα θέλει και φυσικά αυτό είναι ενοχλητικό και ζητάμε συγνώμη από όλες και όλους.

- Φαίνεται πως η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ κι εμείς έχουμε μείνει πίσω. Δεν είμαστε και προοδευτικοί σαν τα συντρόφια του Αλέξη, οπότε ας μην λέμε και πολλά, γιατί αν ποτέ κυβερνήσει την χώρα ο Αλέξης θα μας εξορίσει στην Αίγινα!!!!!!!!!

- Φίλε αναγνώστη έχεις κάπως μπερδευτεί. Άλλο να μιλάμε για την κυρία Ελένη Αϊδίνη την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ και δημοτική σύμβουλο στο Δήμο Χαλκιδέων και άλλο η κυρία Ειρήνη Αϊνδιλή η οποία είναι στην ρυθμική γυμναστική και μάλιστα είναι και Ολυμπιονίκης. Λοιπόν η κυρία Ελένη Αϊδίνη δεν υπήρξε ποτέ πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ. Η κυρία Αϊνδιλή υπήρξε για ένα μικρό  διάστημα .