Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Καλημερα

 

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλό χειμώνα αφού ήρθαν και τα κρύα και να προσέχετε την υγεία σας. Θέλουμε να το πάρουμε αλλιώς, αλλά κάποιοι "φίλοι μας" μάλλον δεν ξέρουν τι θέλουν τελικά. Θέλουν να γράφουμε ή όχι αλήθειες; Θέλουν κριτική προς όλους ή για ολους τους άλλους, αλλά όχι προς αυτούς; Θέλουν να βλέπουμε και τα...?δικά τους λάθη και όχι μόνο των άλλων;

- Όταν δεν έχεις κάτι να πεις για να κατηγορήσεις κάποιον, τότε βγάζεις από το αρχείο σου ότι βρεις και του τα χώνεις μέχρι να σε προσκυνήσει. Έτσι δεν είναι μεγάλε παραγωγέ ραδιοφωνικών εκπομπών;;; 

- Εδώ και πολλά χρόνια, τότε που ήταν νομάρχης ο κύριος Μπουραντάς και αντινομάρχης για το περιβάλλον ο κ. Ανδρέου, είχαμε κάνει ρεπορτάζ τηλεοπτικό σχεδόν σε όλη την Δίρφυ και είχαμε παρουσιάσει που κατέληγαν τα απόβλητα των μονάδων, που κατέληγαν τα ζώα που ψοφούσαν και μάλιστα είχαμε δώσει κι ένα dvd στον τότε αντινομάρχη τον κύριο Ανδρέου.

- Τότε είχαμε αποκαλύψει πως η ιντερκεμ μαζί με τα σκουπίδια που πήγαινε στον ΧΥΤΆ Χαλκίδας φόρτωνε σε βαρέλια κάτω από τα σκυπιδια και χημικά απόβλητα!!! Τότε υπεύθυνος για τον ΧΥΤΆ ήταν ο κ. Καθαροσπόρης και ο οποίος είχε κάνει παρέμβαση και είχε πει πως το μαχαίρι θα έφτανε στο κόκκαλο και πως είχαν παρθεί δείγματα και είχαν σταλεί στο χημείο του κράτους.

- Μετά από μέρες όταν πήραμε να μάθουμε τ' αποτελέσματα, μας είπανε πως είχαν χαθεί τα δείγματα!!!!!!!  Σήμερα μετά από τόσα χρόνια βγήκαν κάποιοι να χτυπήσουν τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Κελαϊδίτη με στοιχεία του παρελθόντος και χωρίς να ρίξουν μια ματιά στο καθεστώς που επικρατεί πλέον στο ιδιοκτησιακό των επιχειρήσεων αλλά και την νομοθεσία με την οποία λειτουργούν.

- Όσο για τον συνταξιούχο ειδικό και παντογνώστη ο οποίος βγαίνει και λέει διάφορα, ας μας πει τι έκανε ο ίδιος όταν ήταν σε υπεύθυνη θέση στον ελεγκτικό μηχανισμό.