Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Τελικά ο καθένας ερμηνεύει όπως θέλει ή καλύτερα όπως τον συμφέρει αυτά που ακούει και μάλιστα βγάζει και απόφαση και καταδικάζει δημάρχους και περιφερειάρχη, γιατί έτσι του είπανε να κάνει οι χορηγοί του!!!!! Όταν θα πάρει τ' αποτελέσματα το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών θα..καταλάβει πως τελικά αυτός ήταν πού δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα.

- Αυτό που επίσης θα καταλάβει, είναι το ότι πόνταρε σε κουτσά άλογα και σε πρόσωπα τα οποία δεν μπορούν να πείσουν τους δημότες. Φυσικά ούτε και τότε θα ζητήσει συγνώμη και θα ρίξει ευθύνες στους άλλους, όπως κάνει πάντα.

- Κατά την δική μας άποψη οι δήμαρχοι έπρεπε να ρίξουν λίγο περισσότερο βάρος στο κομμάτι της ανεργίας και φυσικά στο κομμάτι της παιδείας, ώστε να ελαφρύνουν κάπως τα νοικοκυριά τα οποία είναι σε πραγματικά δύσκολη θέση.

- Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε πως στα θέματα παιδείας και ανεργίας δεν έχουν αρμοδιότητες, αλλά δεν θα συμφωνήσουμε μαζί τους. Αν πραγματικά ήθελαν θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να μειωθούν κατά πολύ τα έξοδα του κάθε μαθητή.

- Είναι νωρίς ακόμη για να καταθέσουν όλοι οι υποψήφιοι τις προτάσεις τους, αλλά νωρίς ήταν και για να δηλώσουν υποψήφιοι. Πιστεύουμε πως δύσκολα θα βρεθεί υποψήφιος για να κάνει προτάσεις, οι οποίες και θα προκαλέσουν την κοινή γνώμη για να εκδηλωθούν οι δημότες και να δείξουν ενδιαφέρον.