Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Σαρακοστή. Όλα τα πολιτικά κόμματα άναψαν τις μηχανές και μπήκαν με γκάζια στον προεκλογικό αγώνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως εδώ και κάποιες μέρες σήκωσε αντί για χαρταετό τον Πολάκη, ο οποίος είναι πλέον ανεξέλεγκτος και ουσιαστικά αυτά που έλεγε για στελέχη άλλων κομμάτων, εδώ και χρόνια, τώρα ήρθε η ώρα να.....κάνει άνω κάτω τον ΣΥΡΙΖΑ.

- Ο Αλέξης πίστευε πως ο φίλος του δεν θα του έκανε επίθεση και εξ αιτίας της Σαρακοστής θα ήταν προσεκτικός. Αλέξη τώρα θα λουστείς αυτά που λούστηκαν και άλλοι. Αν πειράξεις τον Πολάκη θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις λένε οι δικοί του. Λένε επίσης πως προσπαθείς να βάλεις τα όργανα του κόμματος να τον διαγράψουν, για να μην ρίξει κεραυνούς εναντίον σου. Καλά ξεμπερδεματα Αλέξη.

- Τι μας είπε ο κ. Πολακης; Μας είπε πως η κυρία Σοφία αγόρασε στο Παλιό Ψυχικό οικόπεδο με κατοικία περίπου 500τμ. Κύριε Πολάκη σας είπε κανείς πως η κυρία Σοφία είναι φτωχή; Σας είπε κανείς πως θα έρθει να μείνει στην Εύβοια;  Μας κάνατε και γελάσαμε κύριε Πολάκη, αλλά κοιτάξτε τα δικά σας τώρα και μην ανησυχείτε για την κυρία Σοφία. Οι Νεοδημοκράτες της Εύβοιας ξέρουν καλά τι θα κάνουν.

- Τι λέει ο κ. Γιώργος, ο τώρα Συριζαιος, για τον Νίκο Παππά; Οτι έκανε το έκανε για τον λαό λέει και κακώς τον καταδίκασε το δικαστήριο. Κύριε Γιώργο μας, παιδί του λαού κι αυτός; Μετά τις εκλογές να μην ξεχάσεις κύριε Γιώργο να βρίσεις τον λαό και να τον κατηγορήσεις γιατί ψήφισε Μητσοτάκη και όχι Αλέξη.

- Τελικά έμεινε πάλι χωρίς προπονητή ο ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ; Έμειναν πάλι από χρήματα. Έμειναν όλοι απλήρωτοι; Υπάρχει ο κίνδυνος της αποχώρησης από το πρωτάθλημα; Θα γράψουμε για το θέμα αργότερα, αλλά η κυρία Φραντζεσκάκη και ο κ. Ταρνανάς θα πρέπει να σκεφτούν κάποια πράγματα πριν πάρουν αποφάσεις.