Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

..... σουτάκια

 - Ηρεμήστε κυρίες και κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τα λόγια δεν οδηγούν πουθενά και μάλιστα κάτω από συνθήκες υποβιβασμού της ομάδας. Οι όποιες δηλώσεις θα πρέπει να αφορούν το αύριο της ομάδας και όχι το χθες. Το χθες το ξέρουν και οι πέτρες και οι ευθύνες ανήκουν σε πολλούς. Πάντως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έπρεπε και πρέπει να μείνει μακριά από τα κόμματα και τις Δημοτικές παρατάξεις. Το αν βοήθησε αυτή η δημοτική και η περιφερειακή αρχή, το ξέρουν.....αυτοί που πρέπει να το ξέρουν και δεν θα το διαφημίσουν ποτέ, για δύο λόγους.

- Ο πρώτος έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του Περιφερειάρχη και της Δημάρχου, οι οποίοι δεν βοήθησαν επειδή ψάχνουν για ψηφαλάκια, αλλά επειδή πίστεψαν πως έπρεπε να το κάνουν. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί ξέρουν πως όποιος διαφημίζει τον εαυτό του χρησιμοποιώντας την ομάδα, στο τέλος χάνει.

- Κυρίες και κύριοι του ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, έχει δίκιο ο κ. Ταρνανάς ο οποίος είπε σε συνεντευξή του στο "ΔΥΝΑΤΆ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ" πως οι ομάδες χτίζονται το Καλοκαίρι και όχι τον Ιανουάριο. Το Καλοκαίρι έγιναν λάθη κι ενώ υπήρχε λύση με το οικονομικό η ομάδα με τις λάθος επιλογές σε όλα τα επίπεδα βούλιαξε.

- Αυτά όλα πάντως είναι ένα θέμα που όποιος προσπαθήσει να το αναλύσει, θα καταλήξει στον ίδιο παρανομαστή. Είναι γνωστοί αυτοί που θέλουν να κάνουν κουμάντο, χωρίς να προσφέρουν κάτι στην ομάδα. Καμία διοίκηση δεν πέτυχε και καμία δεν θα πετύχει, όταν δεν μπορεί αυτούς να τους απομακρύνει.

- Κανείς δεν αμφισβητεί τις προθέσεις και την αγάπη του κυρίου Βασίλη Ταρνανά για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Κανείς δεν αμφισβητεί το ότι τον πλήρωσε ακριβά και παράλληλα, οι γνωστοί άγνωστοι τον χαρακτήρισαν μέχρι και πουλημένο. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ρίχνουμε ευθύνες σε άλλους και μάλιστα σε φορείς οι οποίοι ότι μπορούσαν έκαναν και φυσικά δεν θα μπορούσαν να ρίχνουν χρήματα, σε βαρέλι δίχως πάτο.

- Για το σήμερα δεν το συζητάμε. Αυτή την στιγμή η ομάδα δεν υπάρχει και την Κυριακή δεν θα ταξίδευε στην Ναύπακτο αν δεν έμπαιναν στο ταμείο τα χρήματα από το "Στοίχημα" που τα τελευταία δύο χρόνια δίνει αυτή η κυβέρνηση, με τον "κακό" Αυγενάκη, όπως τον χαρακτηρίζουν τα συμφέροντα.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν έχει τίποτα σήμερα. Δεν έχει αξιόμαχο ρόστερ, δεν έχει προπονητή, δεν έχει καλά τα οικονομικά του, αφού οι ποδοσφαιριστές, αυτοί που απέμειναν, με τα χρήματα που γράψαμε πληρώθηκαν τον Ιανουάριο, έφυγε ο Γενικός Αρχηγός κύριος Τσολακιδης και στην θέση του πήγε ο κύριος Στούρας ο οποίος είχε παραιτηθεί και μάλιστα καταγγέλοντας την διοίκηση.

- Κυρίες και κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, με αυτές τις συνθήκες η ομάδα δεν έχει αύριο. Την Κυριακή έχει έναν αντίπαλο ο οποίος είναι σε χειρότερη μοίρα. Το αποτέλεσμα όποιο κι αν είναι δεν θα έχει καμία σημασία, αλλά φανταστείτε να έρθει μία ακόμη ήττα.

- Οι μονόλογοι μέσα από συνεντεύξεις και δηλώσεις δεν έχουν κανένα νόημα. Αυτό που έχει σημασία είναι όλες και όλοι να σεβαστούν την ομάδα και να σταματήσουν να κάνουν παιχνίδια υπέρ κάποιων πολιτικών ή αυτοδιοικητικών γιατί θα "τους κάψουν".