Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

..... φαπούλες

 - Τα λόγια είναι φτώχεια κυρίες και κύριοι. Δεν θα βρεθούν σωτήρες για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν θα βρεθούν αυτοί που θα βάλουν 100.00 ευρώ για κανέναν λόγο και πολύ περισσότερο για να κάνουν κουμάντο κάποιοι τύποι που πιστεύουν πως αυτοί είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!! Αφού λένε πώς είναι πολλοί τότε τα πράγματα είναι..... απλά!!!-

- Ζητούν σήμερα από την διοίκηση να πάει σε Γενική Συνέλευση και αναλαμβάνουν την ομάδα. Αν είναι 200 άτομα, λίγα γράφω αφού άλλος λέει πως είναι χιλιάδες, θα βαζουν από 50-100 ευρώ το μήνα και το ταμείο θα έχει από 10.000 - 20.000 τον μήνα. Συνολικά λοιπόν σε ένα χρόνο θα έχουν από 120.000 έως 240.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί άνετα να κάνει ένα καλό ξεκίνημα και αφού οι τύποι αυτοί ξέρουν να κάνουν κουμάντο ας προχωρήσουν.

- Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ούτε αξιόπιστο είναι, ούτε σοβαρό και ούτε έχει ομάδες που έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Δυστυχώς αυτή η κατηγορία είναι να πηγαίνεις και να φεύγεις, όπως έλεγε και ο πρόεδρος κύριος Γιώργος Στούπας.