Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

..... σουτάκια

 - Μάθαμε λοιπόν πως η ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ. Αυτό που δεν μάθαμε είναι αν ο αγώνας συνεχίσθηκε και σε ταβέρνα της περιοχής ή όχι.
Μήπως Σπυρόπουλος και Λάμπρου έδωσαν ραντεβού σε κάποιο ρεμπετάδικο; Άκουσα πως... υπάρχει ρεμπετάδικο "η ψιψίνα" είναι αλήθεια η ψέματα;

- Για μια ακόμη αγωνιστική ο Νηλέας Νεοχωρίου δεν κέρδισε και αυτή την φορά δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Έχασε 2-1 από την Κάρυστο και είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

- Η ομάδα της Ερέτριας έχει μια καλή ευκαιρία να ξεφύγει από την ζώνη υποβιβασμού, αλλά για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές της να αντιμετωπίσουν σοβαρά τον καθε αντίπαλο και να τηρούν τα όσα τους λέει ο προπονητής τους κύριος Δημήτρης Ακριτίδης.

- Θα το ξαναγράψουμε. Είναι άλλο το "αθλητισμός για όλους" και άλλο ο πρωταθλητισμός. Δεν θέλουμε να ενοχλούμε κανέναν, αλλά όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Στο Πανελλήνιο στίβου είχαμε τα αποτελέσματα και είχαμε και τις θέσεις των αθλητών και αθλητριών της Εύβοιας. Όλοι οι σύλλογοι δήλωσαν ευχαριστημένοι!!!!!! Γιατί άραγε;

- Είχαμε και την μη συμμετοχή της Ευγενίας Σχίζα στο μήκος. Η αθλήτρια αυτή είναι ταλεντάρα, αλλά κάποιοι έχουν τεράστιες ευθύνες για τα όσα ακολούθησαν το ρεκόρ της 6 μέτρα σε αγώνα που είχε γίνει πριν κάτι χρόνια στο Στάδιο Χαλκίδας. Η Ευγενία μπορεί και πρέπει να συνεχίσει. Τα λάθη παραγόντων και προπονητών κρατούν χαμηλά την Ευγενία και πρέπει κάτι να αλλάξει.

- Στους Πανελλήνιους η Ευγενία πήρε μέρος και στο τριπλούν. Δεν τα πήγε καλά και προφανώς ο προπονητής της αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο αγώνισμα του μήκους. Λάθος κατά την άποψή μας και ευχόμαστε αυτό να μην επηρεάσει την αθλήτρια.