Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελειωμό δεν έχει η τραγωδία στα Τέμπη και ο πόνος των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους. Έχει την σημασία του το οτι τα περισσότερα θύματα ήταν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να χαρούν την ζωή και έφυγαν τόσο άδικα. Ότι κι αν γράψει, ότι κι αν πει ο καθένας από εμάς, δεν θα αλλάξει κάτι. Αυτοί που έχασαν την ζωή τους δεν θα γυρίσουν πίσω. Ο πόνος των δικών τους....ανθρώπων δεν θα ξεπεραστεί με τίποτα. 

- Το χειρότερο που θα ακολουθήσει, είναι αυτό που θα ζήσουμε από την Δευτέρα και μετά όταν η αντιπολίτευση θα επιχειρήσει να βάλει τους νεκρούς μπροστά, για να κερδίσει κάποιες ψήφους.

- Ας κάνουν ότι θέλουν. Το κράτος και οι υπηρεσίες του λειτούργησαν άψογα, από την στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων. Λάθη από τον σταθμάρχη, λάθη από τους μηχανοδηγούς. Αν πρόσεχαν, αν τηρούσαν τους κανόνες, τότε το κακό δεν θα είχε γίνει. Κι όμως η αντιπολίτευση θα βάλει μπροστά τους νεκρούς για να κερδίσει κάτι στις Εθνικές Εκλογές.

- Εθνική τραγωδία. Η κυβέρνηση θα πρέπει να κάνει ένα ακόμη βήμα, στη μνήμη των θυμάτων. Συγνώμη αλλά τα περίπου 60 θύματα αυτής της τραγωδίας, δεν θα επιστρέψουν πίσω και οι δικοί τους άνθρωποι δεν θα πάψουν να πονάνε. Πρωθυπουργέ, κύριε Μητσοτάκη, πριν κλείσει η Βουλή των Ελλήνων πάρτε μια απόφαση. Από κάθε οικογένεια των θυμάτων να δοθεί η δυνατότητα να μπει ένα μέλος της σε μια μόνιμη θέση εργασίας κι αν είναι δυνατόν στον ΟΣΕ ή όπως αλλιώς τον λένε τώρα. Κύριε Πρωθυπουργέ τόσοι και τόσοι βολεύτηκαν στο δημόσιο και κανείς δεν θα σας κατηγορήσει αν το κάνετε αυτό στην μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα.

- Αιωνία η μνήμη τους και ευχόμαστε το κράτος να σταθεί δίπλα στις οικογένειές τους?