Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

«Τρελό» αποκριάτικο πάρτι στης Αποκριάς τα ΧοροΠατήματα στην πλατεία Αγοράσ

Με πολύ κέφι, χορό και μεγάλη τη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκαν χθες, Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2023, «της Αποκριάς τα ΧοροΠατήματα», με διοργανώτρια της Δ.Α.Ε.Ε.Π.Ε.Χ, στην Πλατεία της Αγοράς.
Ένα «τρελό» αποκριάτικο πάρτι, για μικρούς και μεγάλους, στήθηκε στην πλατεία, με παραδοσιακά δρώμενα και χορευτικά, από διαφορά μέρη της Ελλάδας, που παρουσίασε η Λαογραφική Εστία Εύβοιας και πολλά κεράσματα που προσέφεραν το Σωματείο... Καταστηματαρχών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Εύβοιας «Ξένιος Ζεύς» και το Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ. Η γιορτή συνεχίστηκε με τις μουσικές επιλογές του «Dj Kakos», ενώ το κλίμα των Αποκριών μετέφεραν οι μάσκες που δημιούργησαν και κρέμασαν στο χώρο παιδιά της πόλης, με τη συνεργασία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Στον σύντομο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν και τους προσκάλεσε να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Δήμος Χαλκιδέων, με αποκορύφωμα την Κυριακή των Αποκριών και το Καρναβάλι Χαλκίδας 2023 σε στεριά και θάλασσα.