Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πάμε να ξεκινήσουμε μια ακόμη εβδομάδα, την τέταρτη για το 2024 και την πρώτη από τις τέσσερεις που απομένουν μέχρι να φτάσει στο τέρμα της διαδρομής το apopsignomi. Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι δεν συμφωνούν με την άποψή μας αυτή, αλλά φίλες και φίλοι, η απόφαση.... είναι οριστική και αμετάκλητη.

- Το  apopsignomi απλά "θα μείνει ανοιχτό" για να το θυμόμαστε και θα δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί και για να ανεβάζει και βίντεο των εκπομπών των οποίων την παραγωγή έχουμε αναλάβει.  

- Μας έγινε μια πρόταση και την σκεφτόμαστε σοβαρά. Η πρόταση λέει πως αν η ομάδα πάρει το πρωτάθλημα ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο ανέβει κατηγορία και γίνει ΠΑΕ, να περάσει δηλαδή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τότε εμείς αντί για το "Καλημέρα" να γράφουμε το "ΠΙΣΤΕΥΩ" κάθε πρωί και να δηλώνουμε υπηρέτες του προέδρου και του προπονητή!!!!!

- Αλεπουδάκια αυτά είναι τζάμπα μαγκιές. Αν είσθε μάγκες το στοίχημα θα πρέπει να έχει κερδισμένους και χαμένους. Αν γίνει αυτό που λέτε εσείς δέχομαι να γράφω όχι μόνο το "ΠΙΣΤΕΥΩ" αλλά και το "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ" κι αν θέλετε και το "Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ"!!!! 

- Αν όμως δεν γίνει αυτό και μείνετε εκεί που είσθε, δηλαδή σε βαρέλι δίχως πάτο, δεν πρέπει να κερδίσουμε εμείς; Κάνουμε λοιπόν πρόταση. Αφού είσθε σίγουροι πως εμείς θα χάσουμε, τότε δεχτείτε το στοίχημα να είναι μια παραθαλάσσια μεζονέτα στην Αρτάκη. Εσάς δεν θα σας κοστίσει τίποτα, γιατί είσθε σίγουροι για βτην νίκη σας, αλλά και γιατί είσθε λεφτάδες και γιατί έχετε και μεζονέτες!!!!!
 
 - Δεν σας κάνουμε πλάκα γιατί είσθε σοβαροί άνθρωποι. Στο κάτω κάτω κάθε χρόνο πληρώνετε τόσα λεφτά, όσα κοστίζει και μια μεγάλη μεζονέτα!!!!