Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ακούμε πολλά και διάφορα για την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά καλά θα κάνουν όλες και όλοι, να σταματήσουν να επενδύουν πάνω στον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Κανείς πολιτικός δεν είναι περισσότερο άνθρωπος από τους άλλους και είναι ξεκάθαρο πως οι κυρίες και οι κύριοι οι οποίοι παριστάνουν τους πονόψυχους θα εκτεθούν όταν θα συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους στις Εθνικές εκλογές και... δεν θεωρούμε απίθανο να το επιχειρήσουν και στις Ευρωεκλογές.

- Ξέρετε πόσες τραγωδίες ζήσαμε στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο; Πολλά τα θύματα με τρένα, αεροπλάνα, λεωφορεία, ΙΧ, στα γήπεδα, σε καιρικά φαινόμενα και άλλα τέτοια και πάντα κάποιοι πολιτικοί προσπαθούν να κερδίσουν κάτι σε επίπεδο πολιτικό.

- Έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου το Σαββατοκύριακο, αλλά και αγώνες στίβου στον Άγιο Κοσμά. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες αλλά και στα παιδιά του στίβου.

- Κύριε Γιώργο, γινόμαστε δέκτες πολλών παραπόνων για το θέμα των διαιτητών και όχι από ομάδες, αλλά από διαιτητές, οι οποίοι για κάποιους λόγους, κάποιος τους θέλει σε μαύρη λίστα και εκεί που έλεγε τα καλύτερα γι' αυτούς, τώρα τους συκοφαντεί.

- Οι καταλήψεις δεν είναι λύση και μάλιστα δεν έχουν καμία σχέση με την Δημοκρατία. Η κατάληψη και οι καταστροφές σε δημόσια κτήρια είναι τρομοκρατία και αυτοί που την προκαλούν είναι κάτι παραπάνω από χούντα, άσχετα αν είναι με κόκκινο χρώμα.

- Για τα πανεπιστήμια δεν αποφασίζει το ΚΚΕ ή ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποφασίζουν οι Έλληνες και αυτοί στην μεγάλη τους πλειοψηφία, ψήφισαν ΝΔ, ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και κόμματα τα οποία λένε ΝΑΙ στα άλλα πανεπιστήμια. 

- Οι αγρότες μας έχουν συνηθίσει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, να κλείνουν δρόμους και να μην επιτρέπουν να κυκλοφορούν ελεύθερα οι Έλληνες. Όταν παρανομούν, όταν με την βία προσπαθούν να επιβάλλουν οι λίγοι την άποψή τους στους πολλούς, τότε χάνουν το δίκιο τους. Πρόσφατα ψήφισαν οι Έλληνες και μάλιστα δύο φορές και επέλεξαν την κυβέρνηση και δεν επέλεξαν να κυβερνήσουν την χώρα, τα κόμματα που παρακινούν τους αγρότες.