Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κάνει ζέστη, έχουμε παράπονα, κάνει κρύο πάλι παράπονα, βρέχει , χιονίζει, παράπονα. Τελικά τι θέλουμε; Ας κάνουμε τον σταυρό μας, ώστε να έχουμε την υγεία μας, γιατί στην καρδιά του Χειμώνα και κρύο θα κάνει και θα βρέξει και θα χιονίσει. Υγεία λοιπόν να ζητάμε και φυσικά όλες και όλοι να φροντίσουμε το περιβάλλον γιατί το καταστρέψαμε και γι΄ αυτό ...κάναμε Χριστούγεννα με 25-30 βαθμούς θερμοκρασία.

- Θα στείλει λένε η Ιερά Σύνοδος επιστολή στους βουλευτές και θα τους καλεί να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό αγαπητοί Ιεράρχες λέγεται πολιτική παρέμβαση και δεν πρέπει να το κάνετε. Υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια τα οποία είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και έχετε ιερή υποχρέωση να τα σεβαστείτε.

- Ο Χριστός δεν είχε δίπλα του, μόνο ανθρώπους οι οποίοι ήταν "άγγελοι", αλλά είχε δίπλα του πόρνες, κακοποιούς και όποιον ήθελε να είναι δίπλα του. Γιατί άραγε δεν στείλατε μια επιστολή για τους βουλευτές εκείνους που στηρίζουν τον φασισμό, την βία κλπ;

- Ο φανατισμός και ο αποκλεισμός, δεν είναι καλός σύμμαχος της θρησκείας μας και οι Ιεράρχες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπερδεύουν την πολιτική με την θρησκεία. Αφού τα μπέρδεψαν οι Ιεράρχες, ας μας πούνε τώρα τι θα κάνουν με αυτούς που φοράνε το ράσο και είναι στην οικογένεια των ομόφυλων, των παιδόφιλων κλπ.

- Εμείς έχουμε ξεκάθαρες θέσεις. Δεν συμφωνούμε κι εμείς, δεν θα θέλαμε κι εμείς να μας τύχει, αλλά είμαστε άνθρωποι και δεν θέλουμε η θρησκεία μας, να ανοίγει πόλεμο με συνανθρώπους μας και φυσικά να παρεμβαίνει στην πολιτική.