Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

.....πάρτε το αλλιώς κύριε Σπύρου

 - Εμείς πάτα γράφαμε την άποψή μας και δεν μας ενοχλούσε, όταν κάποιος την πετούσε στα σκουπίδια. Το πρόβλημα δεν ήταν δικό μας, αλλά δικό του, αφού το αποτέλεσμα μας δικαίωνε.
Ο κύριος Γιώργος Σπύρου είναι στην αντιπολίτευση του Δήμου Χαλκιδέων, αφού τα επικοινωνιακά του λάθη, δεν του έδωσαν την νίκη στις εκλογές του 2023 και έχασε από την Α΄ Κυριακή.
Τώρα από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, προσπαθεί με κάθε τρόπο κάτι να πει, αλλά είναι φανερό πως είναι μπερδεμένος μεταξύ κομματικής ....και αυτοδιοικητικής αντιπολίτευσης.
Κύριε Σπύρου, η πολιτική του κυρίου Τζαφέρου, είναι η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά θα επιδιώξει να κάνει και αρχηγικές εμφανίσεις στις συνεδριάσεις και όχι μόνο.
Πάρτε το αλλιώς, αν θέλετε να κάνετε αντιπολίτευση και να είσθε και χρήσιμος για τους δημότες.
Έχετε έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη στην παράταξη και μπορούν να χαράξουν μια γραμμή και τουλάχιστον θα παράγουν περισσότερο έργο από τον άπειρο κύριο Τζαφέρο.
Υπάρχει και ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και κατά την άποψή μας με μέλλον στο χώρο. Αναφερόμαστε στον κ. Γιώργο Γιογιό, ο οποίος θα σας ήταν πολύ χρήσιμος, αν δεχόταν να σταθεί δίπλα σας τα επόμενα 5 χρόνια και να σας βοηθήσει.
Δεν περιμένουμε να δεχτείτε την άποψή μας, γιατί έχετε πολλούς επικοινωνιολόγους, αλλά να μην ξεχνάτε πως δεν έφεραν το αποτέλεσμα για το οποίο όλοι ήσασταν σίγουροι.