Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Αλέξανδρε, πάρε θέση

 - Κύριοι, έχουμε την άποψή μας και εδώ και καιρό είχαμε ακούσει ψιθύρους, αλλά περιμέναμε κάτι επίσημο. Αυτή την φορά η ανακοίνωση της διοίκησης της Προποντίδας είναι ξεκάθαρη και επιβεβαιώνει τους ψιθύρους που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. Σεβόμαστε την άποψη των διοικούντων, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι τυχαίοι και είναι σοβαροί, αλλά θα θέλαμε την άποψη του κυρίου Σιγανού και μάλιστα του λέμε να τοποθετηθεί δημόσια, γιατί οι κατηγορίες έχουν ειδικό βάρος και είναι επίσημες και... δόθηκαν στην δημοσιότητα.
Αλέξανδρε, ότι και να συνέβη, πάρε θέση και είναι καλύτερα να επανορθώσεις και να ζητήσεις συγνώμη. Στην ζωή μας όλοι κάνουμε λάθη, όλοι κάποια στιγμή ξεφεύγουμε, αλλά όταν παραδεχόμαστε και επανορθώνουμε, όλα είναι περασμένα ξεχασμένα. 
Απευθυνόμαστε φιλικά σε εσένα και ειλικρινά πιστεύουμε πως και οι άνθρωποι της Προποντίδας, αναγνωρίζουν κάποια πράγματα και θα δείξουν κατανόηση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Παρελθόν αποτελεί ο κ. Σιγανός Αλέξανδρος που τον τελευταίο χρόνο εκτελούσε χρέη γενικού αρχηγού στην ομάδα μας, για τούς εξής λόγους :
Α) Αδυναμία εκτέλεσης καθηκόντων λόγω συνεχόμενων απουσιών από τις υποχρεώσεις της ομάδας το τελευταίο μήνα.
Β) Λανθασμένη διαχείριση εσόδων από χορηγίες και λαχειοφόρο αγορά που  προορίζονταν για τα λειτουργικά έξοδα και τα οδοιπορικά των ποδοσφαιριστών.
Εύλογα λοιπόν δημιουργήθηκαν ερωτηματικά σε ότι αφορά την αξιοποίηση των εσόδων καθότι έχουν καθυστερήσει οι πληρωμές προς πάσα κατεύθυνση.
Συνεπώς είναι αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας μας και αναμένουμε την τοποθέτηση του δια ζώσης".

ΕΚΤΟΥ Δ.Σ
Α.Ε.ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ