Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

....η άποψή μας

 - Δεν θα εκφράσουμε άποψη για την ομάδα του Βαγγέλη Ντελέκου, γιατί πριν λίγες μέρες γράψαμε πως ότι είχαμε να γράψουμε το έχουμε γράψει και ήταν ξεκάθαρο.
Ο Ντελέκος δεν είναι χθεσινός, όπως δεν είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έφυγαν από την ομάδα, αλλά και άλλοι που συνεχίζουν, αλλά έχουν άποψη για τον προπονητή και το ξέρει και ο ίδιος και η διοίκηση.
Εμείς δεν θα κρίνουμε αν ο Ντελέκος έχει δίκιο ή όχι, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε πως.... χωρίς αυτόν, χάνει μεγάλη δύναμη η ομάδα.
Η ομάδα δεν παίζει ποδόσφαιρο που θα της επιτρέψει να κάνει πρωταθλητισμό και αυτό το δείχνουν τα αποτελέσματα και η διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.
Άραγε φταίει ο Ντελέκος για την εικόνα της ομάδας;
Την καλησπέρα μας και στον συνεργάτη του 96,5 και του ΔΥΝΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ κύριο Κώστα Πουρνή, ο οποίος τα δίνει όλα για να στηρίξει τον προπονητή και προσπαθεί να πείσει πως πάνω από τα ονόματα είναι η ομάδα. 
Αγαπητέ Κώστα, συμφωνούμε μαζί σου, αλλά μέσα στα ονόματα να βάλεις και του προπονητή και των συνεργατών του.
Στον 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, όταν είσαι πίσω 7 βαθμούς από τον πρώτο, 5 βαθμούς από τον δεύτερο, 2 βαθμούς από τον τρίτο, ισοβαθμείς με τον τέταρτο και πίσω έχεις μια ομάδα με 5 βαθμούς λιγότερο, δεν μπορείς να αισιοδοξείς, όταν δεν έχεις πλέον στην ομάδα βασικούς ποδοσφαιριστές και δεν είναι μόνο ο Ντελέκος.
Αγαπητέ Κώστα, θα εκτεθείς και θα μείνεις με το λιβανιστήρι στο χέρι.
Κράτα πάντως την άποψή σου και να την στηρίξεις, γιατί μόνο έτσι στο τέλος θα μάθεις.
Πρέπει να πάθεις για να μάθεις, λέει ο λαός.