Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έχουμε 14 μέρες ακόμη με την σημερινή, μέχρι να φτάσουμε στις 19 Φεβρουαρίου 2024, αφού τότε θα γράψουμε την τελευταία καλημέρα, μετά από 16 χρόνια παρουσίας του apopsignomi. Ναι μεγαλώσαμε κι εμείς, ηλικιακά γιατί κατά τ΄ άλλα, αισθανόμαστε έτοιμοι για νέα ταξίδια στο χώρο της.... ενημέρωσης, αρκεί ο Θεός να μας δίνει υγεία και δύναμη.

- Κανένας συμβιβασμός και καμιά συμφωνία με τον οποιονδήποτε, καμιά συζήτηση με την όποια εξουσία, γιατί έτσι μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια και δεν θα αλλάξουμε τώρα στα γεράματα!!!! Το μόνο που θα αλλάξουμε, είναι η στάση μας, απέναντι σε όσες και όσους μας θεωρούσαν δεδομένους και αδιαφόρησαν για εμάς. 

- Τώρα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και δεν υπάρχει επιστροφή στο χθες. Στηρίξαμε πολλούς και πολλές, γιατί έτσι γουστάραμε και όχι επειδή μας πλήρωσαν ή επειδή μας βόλεψαν. Αυτό ούτε το έκαναν, ούτε τους το ζητήσαμε. Άλλους βόλεψαν, άλλους πλήρωσαν και μάλιστα καλά και για εμάς, έλεγαν πάντα "κάνει καλά αυτό που πρέπει και δεν θα χρειαστεί να τον πληρώσουμε, ούτε να βολέψουμε τον ίδιο ή κάποιον δικό του".

- Πάμε λοιπόν σιγά σιγά, τώρα που κλείνουμε έναν ακόμη κύκλο και δεν έχουμε κανέναν λόγο να σκύψουμε το κεφάλι και να χαϊδέψουμε αυτιά.  Το δηλώνουμε δημόσια και καθαρά. Κανένας και καμία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αρκεί να έχει απαντήσεις για τα θέματα που θα προχωρήσουμε το ρεπορτάζ. Όποιος δεν έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, όποιος δεν βόλεψε κάποιες και κάποιους και με τις πλάτες τις δικές μας, δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται.

- Καλή εβδομάδα και κρατήστε την σημερινή ημερομηνία. Είναι Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου του 2024. Από σήμερα και μετά παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα δούμε αν η εξουσία θα φροντίσει για το γνωστό "πάρε δώσε" πάντα με την μεσολάβηση τρίτου!!! 

- Θα το κάνουμε για να μην νομίζουν πως μπορούν να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και για να αποδείξουμε πως ξέραμε, αλλά δεν μας ενδιέφερε, αυτό το 'πάρε δώσε".