Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έχουμε 3 ακόμη μέρες και την σημερινή για να σας γράψουμε την τελευταία ΚΑΛΗΜΕΡΑ, αφού η Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία μέρα για το apopsignomi. Η Παρασκευή είναι αυτή η οποία θα μας δώσει την ευκαιρία να έχουμε τις αναρτήσεις που καθημερινά είχαμε τα τελευταία 16 χρόνια. Το Σαββατοκύριακο θα το αφιερώσουμε στο ....Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

- Ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες και σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία στους αγώνες και να μην σταματήσουν ποτέ να προσπαθούν για το καλύτερο και να ξέρουν πως μπορεί ο στόχος να είναι μια διάκριση ή ένα μετάλλιο, αλλά η ουσία είναι το ταξίδι στον αθλητισμό και η πορεία για μια ποιοτική ζωή.

- Υπάρχουν αθλήτριες και αθλητές από την Εύβοια περίπου 15. Θα μπορούσε να ήταν περισσότεροι, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε και την καλύτερη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια στον στίβο της Εύβοιας.. Μακάρι κάποια αθλήτρια ή κάποιος αθλητής να πάρει μετάλλιο, αλλά θα είναι δύσκολο, γιατί σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετέχουν αθλητές που γεννήθηκαν για παράδειγμα το 1986 και άλλοι που γεννήθηκαν το 2008!!!  Τεράστια η διαφορά ηλικίας, αλλά και τεράστια η εμπειρία που θα αποκτήσουν οι νεαρές και νεαροί αθλητές.

- Όπως λέει κι ένας φίλος, η ουσία είναι να προσπαθεί ο αθλητής για να κάνει καλύτερο το προσωπικό του ρεκόρ και όχι για να πάρει ένα μετάλλιο. Αν κάνει καλύτερο προσωπικό ρεκόρ μπορεί να φτάσει στο μετάλλιο.

- Τι θα κάνει τώρα ο Κασσελάκης με τον Πολάκη, τον Ηλιόπουλο και την Κασιμάτη; Θα τους διαγράψει; Οι δύο πρώτοι δεν πήγαν να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων και η κυρία Κασιμάτη δήλωσε "παρών"!!!! Αναφερόμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο κύριος Κασσελάκης ενδιαφερόταν προσωπικά για το νομοσχέδιο αυτό αφού τον αφορούσε!!!!