Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

.....σουτάκια

 - Κέρδισαν οι Μικτές της Εύβοιας τις αντίστοιχες της Ευρυτανίας και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές των Μικτών Κ14 & Κ16. Αυτοί που λένε πως ήταν αδύναμοι οι αντίπαλοι, μάλλον κάνουν λάθος και δεν μπορούν να καταλάβουν την ψυχολογία των μικρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών. Ας το καταλάβουν όλες και όλοι. Η νίκη ....είναι νίκη, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

- Δεν είμαι σε θέση να ασκήσω κριτική ή να δώσω συμβουλές στους προπονητές των Μικτών της ΕΠΣ Εύβοιας, όταν αυτοί είναι ο κύριος Σπυρόπουλος, ο κύριος Ακριτίδης και ο κύριος Καπνίσης και δεν θα το κάνω γιατί απλά δεν έχω ούτε τις ποδοσφαιρικές γνώσεις, ούτε την εμπειρία. Μια ερώτηση μόνο.

- Ποιος είναι αυτό ο έμπειρος και ο γνώστης ο οποίος μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, θα προσπαθήσει να κόψει την χαρά των ποδοσφαιριστών για την νίκη τους, λέγοντας πως είχαν εύκολο αντίπαλο;

- Αυτοί που λένε κάτι τέτοιο, θα τους θυμίσουμε πως οι ομάδες τους, έχουν υποστεί ήττες, από αντιπάλους οι οποίοι δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε κοντρόλ. Χειροκροτήστε λοιπών τα παιδιά και τους προπονητές των Μικτών, γιατί ίσως έτσι να μπει λίγη αγάπη παραπάνω στις καρδιές σας.