Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

....φαπούλες

 - Δεν συμφωνούμε με αυτούς που παριστάνουν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, ενώ δεν πιστεύουν ούτε στο Θεό τους και απλά τους βολεύει το να κάνουν "μεγάλους σταυρούς" και να έχουν πολλές εικόνες στο σπίτι και στον χώρο της εργασίας τους, αλλά να τρέχουν πίσω από κάθε θρησκευτική εκδήλωση, για να τους βλέπει ο κόσμος και να φτάνουν στο σημείο να χρηματοδοτούν εκδηλώσεις ενός αρχιμανδρίτη, ο οποίος ότι.... κάνει το κάνει για άλλους λόγους και όχι για να προσφέρει στον κόσμο.

- Μη γράφετε τέτοια γιατί θα σας κυνηγάνε μας είπε φίλος. Ποιος να μας κυνηγήσει φίλε; Είμαστε περισσότερο Ορθόδοξοι Χριστιανοί από αυτούς, αλλά δεν έχουμε 20 εικόνες στο γραφείο μας ή στο σαλόνι του σπιτιού μας. Αυτοί έχουν, αλλά τις έχουν για φόντο και για κάλυψη σε αυτά που κάνουν. Χριστιανός ορθόδοξος και με πολλές εικόνες δίπλα του ήταν κι αυτός που ζητούσε "καλή φέτα" για να κάνει εξυπηρετήσεις.

- Κάντε λιγάκι υπομονή και θα σας παρουσιάσουμε πολλούς τέτοιους πολύ σύντομα. Να ξέρετε πάντως πως όλες και όλοι αυτοί, έχουν πλάτες στους αυτοδιοικητικούς, στους πολιτικούς και στους χορηγούς αυτών.