Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

.....σφηνάκια

 - Όταν είσαι "κότα και πουλητάρι", αυτό σε συνοδεύει σε όλη σου την ζωή και δεν θα το διορθώσεις ποτέ, γιατί έχει ρίζες μέσα σου και ας μη γελιόμαστε, αυτός είσαι. Στην περίπτωση "της κότας" στην οποία αναφερόμαστε, έχουμε και αυτοδιοικητική παρέμβαση, αφού ο ίδιος ο δήμαρχος, ζήτησε από τον φίλο του, να μην προχωρήσει στην συνεργασία με "την κότα" η οποία πούλησε την άλλη.... ομάδα του Δήμου του!!!!

- Πολλοί οι ψίθυροι στην Ερέτρια για την εντός έδρας ήττα της ομάδας από την Ιστιαία. Λένε πως κάποιοι την επεδίωξαν, γιατί είχαν άλλα στο μυαλό τους. Συγνώμη αλλά έχουν δικαίωμα να σκεφτούν τα πάντα οι φίλοι της ομάδας και δείχνουν έτοιμοι να ζητήσουν από πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας να μην συνεργαστούν με ανθρώπους που με την συμπεριφορά τους έβλαψαν την ομάδα της Ερέτριας, αλλά και από τους δημοτικούς άρχοντες να πάρουν ξεκάθαρη θέση.

- Το apopsignomi δεν κάνει συμβιβασμούς με την αχαριστία και τους αχάριστους και θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη αν τελικά κάποιοι θελήσουν με τις αποφάσεις τους, να επιβεβαιώσουν το σενάριο που κυκλοφόρησε σε βάρος της ομάδας της Ερέτριας. Το δηλώνουμε από τώρα, για να μην μας κατηγορήσει κανείς. Εμείς μετά την Δευτέρα δεν θα υπάρχουμε ως apopsignomi, αλλά έχουμε τρόπους να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο.