Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

....η άποψή μας

 - Καμία τύχη δεν θα έχουν τα ακροδεξιά κόμματα της Βουλής στην Ελλάδα και πάντα θα δίνουν την μάχη για να μπορέσουν να έχουν εκπροσώπηση στην Βουλή.
Το ίδιο θα συνεχιστεί και στο στρατόπεδο της Αριστεράς. Κι εκεί θα συνεχιστούν οι διασπάσεις και δεν θα βρεθεί ενωτική κίνηση, για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ο.... ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, θα συνεχίσουν τις κόντρες και θα χρησιμοποιούν το αριστερόμετρο, αν και κανένα από αυτά δεν είναι αριστερό.
Κανένα από αυτά τα κόμματα δεν θα μπορεί να έχει διψήφιο νούμερο σε Εθνικές Εκλογές και λογικό είναι να δίνουν την μάχη της πολιτικής τους ύπαρξης.
Στην ακροδεξιά, αν βρεθεί πρόσωπο το οποίο θα ηγηθεί και θα τους ενώσει, θα μπαίνουν άνετα στην Βουλή. Αν δεν βρεθεί αυτό το πρόσωπο τότε δεν θα καταφέρουν τίποτα.
Λένε πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει στο μυαλό του να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα και το οποίο θα συνεργασθεί με τα υπάρχοντα που είναι δεξιότερα της ΝΔ, αλλά πως να πείσει για παράδειγμα τον Βελόπουλο να πάψει να είναι αυτός επικεφαλής;;;;