Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Εθνική Νέων

Πολωνία-Ελλάδα 0-1  
Η Εθνική Νέων νίκησε 1-0 την αντίστοιχη της Πολωνίας στον τελευταίο της αγώνα για το διεθνές φιλικό τουρνουά της Γαλλίας. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Ελλάδα πέτυχε με σουτ ο Βλαχοδήμος στο 77΄.
Την ικανοποίησή του για τη συνολική παρουσία της εθνικής στο τουρνουά της Γαλλίας εξέφρασε ο συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, Κώστας Τσάνας: «Παίξαμε καλά σήμερα απέναντι με μια ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, κρατήσαμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και καταφέραμε να νικήσουμε. Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο με τους Ελβετούς, θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλοί σε ένα σημαντικό και δύσκολο φιλικό τουρνουά. Οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε είχαν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού και αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Γαλλίας είχε εξαιρετική τεχνική και ταχύτητα στο παιχνίδι, με παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλους συλλόγους, η Ελβετία ήταν εξίσου καλή σε όλες τις γραμμές, ενώ η Πολωνία στηρίχθηκε στην αμυντική λειτουργία. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και συνεχίσουμε την προετοιμασία για την επόμενη φάση (elite round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σόλα, Μάραρτσικ, Ανταμτσικ, Καμίνσκι, Μόλτιτζεν, Χόλοτα, Πιέτερτσικ (64΄ Βόλκεβιτς), Τσερβίσκι, Ολέκσι, Ζεπάνιακ (78΄ Ράταζακ), Ντέζερ (46΄ Ντουχνόφσκι)
ΕΛΛΑΔΑ: Καλδέλης (46΄ Μπαταβάνης), Αποστολόπουλος, Καρασαλίδης, Κοτσαρίδης, Τόσκας (61΄ Μάνταλος), Βασιλείου (74΄ Μαχλελής), Καρέλης, Κουτρουμπής, Βαλεριάνος, Τσιτάς (55΄ Βλαχοδήμος), Παππάς (53΄ Μπακάκης)