Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Έκανε ένσταση ο Λεβαδειακός

Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία
της Σούπερ Λιγκ λόγω... CAS

Ούτε την Πέμπτη επικυρώθηκε η βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, καθώς το διεθνές δικαστήριο του CAS ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή για την εκκρεμότητα της εκδίκασης της ένστασης που έχει καταθέσει η ΠΑΕ Λεβαδειακός, σε βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι βοιωτοί ζητούν την αφαίρεση 6 βαθμών από τους θεσσαλονικείς, λόγω........
 εκπρόθεσμης εξόφλησης προς τον Μπιλίσκοφ.
Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Λίγκα δεν επικύρωσε τη βαθμολογία, αλλά μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με την έκτη θέση και κάτω. Τόσο ο πρωταθλητής, όσο και οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχουν δηλωθεί κανονικά στην UEFA, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Όσον αφορά στην επικύρωση της βαθμολογίας τώρα, τα πάντα είναι στον αέρα, ωστόσο η αρμόδια αρχή είναι υποχρεωμένη να επικυρώσει την τελική της βαθμολογία μετά και την εκδίκαση της υπόθεσης από το CAS, μέχρι τα μέσα του Ιουνίου.
Κι αυτό γιατί τα play off ανόδου από τη Β' εθνική, ολοκληρώνονται στις 9 Ιουνίου και εντός 10 ημερών από την εν λόγω ημερομηνία, πρέπει να εγγράψει τις νέες ομάδες που θα έχουν προβιβαστεί, για να διεξαχθεί πρωτάθλημα.
Τώρα, σε όσα αφορούν τον Ηρακλή, τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ καθώς οι άνθρωποι του «γηραιού» περιμένουν την Παρασκευή την απόφαση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν, τη στιγμή που και ο Δημήτρης Γιάντσης προστέθηκε στην λίστα των προσφυγών.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, διεκδικεί 23.000 ευρώ από τη διοίκηση των «κυανόλευκων», αλλά και την ελευθερία του για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.