Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ευτυχισμένος ο Ομπράντοβιτς, θυμωμένος και νευριασμένος ο Γιαννάκης

«Συγχαρητήρια
σε παίκτες και κόσμο»


Mία νίκη με 19 πόντους σε τελικό της Α1 δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει ικανοποιημένο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που... έσταζε μέλι για τους παίκτες του, ωστόσο δεν παρέλειψε να τονίσει πως η σειρά των τελικών βρίσκεται ακόμη στην αρχή της. «Είμαστε θυμωμένοι και νευριασμένοι» δήλωσε ο.....
 Παναγιώτης Γιαννάκης.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε στο αρχικό του σχόλιο για το ματς:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πώς αγωνιστήκαμε. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίζει κανείς όπως εμείς σήμερα. Η άμυνά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο. Είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες κι είναι αδιανόητο να σουτάρει 0/23 τρίποντα. Πάρα πολλά από αυτά, βέβαια, ήταν με άμυνα και κυρίως στην τελευταία περίοδο».
Ο «Ζοτς» μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά κατέστησε σαφές πως η σειρά βρίσκεται ακόμη στην αρχή της:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική απόδοσή τους. Αλλά κάναμε απλώς το 1-0. Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για την ατμόσφαιρα».
Καταλήγοντας ο Ομπράντοβιτς τόνισε πως τα πολύ χαμηλά ποσοστά του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να αποπροσανατολίσουν τον Παναθηναϊκό στο επόμενο ματς στο ΣΕΦ:
«Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλούς σουτέρ και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να προετοιμάσουμε και το επόμενο παιχνίδι».
Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης.
«Είμαστε θυμωμένοι και νευριασμένοι που δεν ήμασταν αντάξιοι της φετινής προσπάθειάς μας και του τρομερού κόσμου που μας ακολουθεί παντού και μας πιστεύει, και φυσικά του προέδρου. Έχουμε τρεις ημέρες μπροστά μας για να ματώσουμε στο γήπεδο. Την επόμενη φορά θα είναι διαφορετική η ομάδα. Οι αριθμοί δείχνουν τι έγινε. Δε χρειάζονται λόγια. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και να δείξουμε τι πραγματικά περιμένει ο κόσμος από εμάς» είπε.
Ο «Δράκος» πραγματικά δυσκολευόταν να εξηγήσει την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο παρκέ:
«Τι μπορεί να πεις κανείς για τα 0/23 τρίποντα και τα 48-30 ριμπάουντ; Τι να πει; Ό,τι και να πει, δεν υπάρχει εξήγηση. Νομίζω, όμως, ότι αυτό θα κάνει την ομάδα μας να δείξει το πρόσωπο που ξέρει ότι μπορεί σε δύσκολα παιχνίδια και να κάνει τον κόσμο μας πραγματικά περήφανο. Όταν μπεις δυνατά κι αποφασισμένος, δεν υπάρχει αντίπαλος».
Ο Γιαννάκης καθυστέρησε να πάει στη συνέντευξη Τύπου, καθώς μιλούσε στους παίκτες του στα αποδυτήρια και όταν ρωτήθηκε να αποκαλύψει τι τους είπε, σχολίασε:
«Έχουμε να πούμε πολλά. Δεν φτάνουν τα αποδυτήρια. Δε νομίζω πως τα λόγια μπορούν να αποδώσουν τα νούμερα».