Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΚΑΛΕΤΙ

«Δυσάρεστη κατάσταση» λέει ο Γκαλέτι
για το δικαστήριο με Ολυμπιακό

Με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες μεταξύ του ίδιου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους οδηγεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συνέστησε στους φίλους του Ολυμπιακού να κάνουν λίγη υπομονή, τονίζοντας πως σύντομα θα τοποθετηθεί λεπτομερώς. Γνωστοποίησε πως η κατάσταση δεν.....
 είναι καθόλου ευχάριστη, ενώ υποστηρίζει πως δεν έχει παρουσιαστεί όπως ακριβώς είναι.
«Θα ήθελα να γνωστοποιήσω στους φίλαθλους του Ολυμπιακού ότι η κατάσταση που δημιουργήθηκε δεν είναι καθόλου ευχάριστη για μένα, όπως επίσης δεν ισχύει ακριβώς όπως γράφτηκε και πέρασε στον Τύπο. Ζητώ υπομονή και κατανόηση και πολύ γρήγορα θα τοποθετηθώ λεπτομερώς», αναφέρει ο Γκαλέτι στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Όπως έχει γίνει γνωστό από την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός κατήγγειλε την σύμβαση, που έχει υπογράψει με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι.
Από τη στιγμή που δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί εξαιτίας του προβλήματος υγείας, οι Πειραιώτες τον κάλεσαν να λύσουν τη συνεργασία τους, προτείνοντάς του γύρω στις 750.000 ευρώ ως αποζημίωση, αλλά και νέα συνεργασία, προορίζοντάς τον για σκάουτερ στην Αργεντινή.
Η πλευρά του 30χρονου μέσου όμως ζήτησε όλα τα χρήματα, που θα εισέπραττε μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του (περίπου 5 εκ. ευρώ), αίτημα που δεν έκανε δεκτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αντιθέτως, κατήγγειλε την σύμβαση και οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.