Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ENAE

Αποτελέσματα συνάντησης ΕΝΑΕ
 με Πρόεδρο Νέας Δημοκρατίας.




Με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκαν σήμερα, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00 μ.μ., στο γραφείο του (Ρηγίλλης 18), ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος, τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και οι επικεφαλής των παρατάξεων της Ένωσης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του.......
 Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης .
Μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δημήτρης Δράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μεταφέραμε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά το μέγα ζήτημα της δυσλειτουργίας των Ν.Α λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της υποστελέχωσης. Αυτή την στιγμή υπάρχει στην ουσία, ένα οικονομικό και λειτουργικό μπλακ άουτ για την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Και αυτό το ζήτημα , δυστυχώς μεταφέρεται ως αρνητική προίκα στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Σε κάθε περίπτωση τα προβλήματα αυτά οφείλουμε να τα αντιμετωπίσουμε το δυνατόν συντομότερα για να μπορέσει ο «Καλλικράτης» και παρά τις ελλείψεις του να είναι ένα αποδοτικό εργαλείο για την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας μας».

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Κίνημα Αυτοδιοίκησης στην ΕΝΑΕ» κ. Γιάννης Μίχας δήλωσε: «ζήτησα τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να μην μετατραπούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε εκλογές μνημονίου – αντιμνημονίου. Παρακάλεσα να μην μετατραπούν οι εκλογές σε εθνικές εκλογές να παραμείνουν αυτοδιοικητικές έτσι ώστε οι πολίτες να επιλέξουν αυτούς που θα κάνουν καλύτερη την ποιότητα της ζωής τους».