Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Χαλκίδα, 30-10- 2010
Δελτίο Τύπου

 «Υπερψηφίστε τα ψηφοδέλτια
που στηρίζει η Ν.Δ»

Μετά την τελευταία ομιλία του στο Μεσολόγγι, ως υπεύθυνος της Ν.Δ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, ο βουλευτής, Σίμος Κεδίκογλου ξεκίνησε περιοδείες στην Εύβοια και ήδη επισκέφθηκε την περιοχή της Νότιας Καρυστίας.
Κατά το αμέσως προσεχές διάστημα, έχοντας πλέον εισέλθει στην.....
 τελική ευθεία των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, ο βουλευτής θα εντείνει τις περιοδείες του στο Νομό.
Ο Σίμος Κεδίκολγου τονίζει την ανάγκη να υπερψηφιστεί το ψηφοδέλτιο του Θανάση Χειμάρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και παράλληλα, εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των υποψηφίων, που έχουν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, στέλνοντας το μήνυμα της συστράτευσης και της ενότητας των στελεχών και των οπαδών του κόμματος.
Ο Σίμος Κεδίκογλου δηλώνει, ότι η ψήφος των πολιτών είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα, εάν αποδέχονται ή αν απορρίπτουν την κυβερνητική πολιτική του μνημονίου, ενώ τους δίνεται και η ευκαιρία να διαμαρτυρηθούν για τα νέα σκληρότερα μέτρα που είναι προ των πυλών.
Ζητά, τέλος, από το λαό της Εύβοιας να επιλέξει τη Ν.Δ- ως τη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα- και τους υποψηφίους της, για να οδηγήσουν μαζί τον τόπο στην ανάπτυξη.