Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΣΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ
ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ



Eγώ και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ, μετά από προσωπικές διαπιστώσεις & παρουσίες, εμού και των συνεργατών μου, στα γήπεδα της Ευβοίας, αλλά και των μελών της Ε.Δ., διαπιστώσαμε ότι γίνονται λάθη διαιτητών & είναι σίγουρο ότι θα γίνονται. Ρωτάμε όμως τους παράγοντες των ομάδων: Βλέπουν κάτι το εσκεμμένο ή πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι άθλημα των λαθών.
Κύριοι παράγοντες, Κύριοι συνάδελφοι,
Σταματήστε να πυροβολείτε το άθλημα που όλοι αγαπάμε
Σταματήστε επιτελούς να αγαπάτε μόνο τους......
εαυτούς σας, να ζητάτε την προσωπική σας προβολή μέσω διαμαρτυριών – καταγγελιών κ.λπ. & να βλέπετε παντού εχθρούς.
Κύριοι, προστατέψτε το ψώνιο μας, την τρελά μας, την αγάπη μας, τον ερασιτεχνικό μας χαρακτήρα, αν θέλετε να έχουμε ποδόσφαιρο, και αν θέλετε να ασχολείστε σε συνεχή βάση & όχι να είστε κομήτες της προσωπικής σας προβολήs.
Κύριοι, μέχρι τώρα κανένας σας δεν έχει τα κότσια να κατηγορήσει τον εαυτό του, τον προπονητή του ή τους ποδοσφαιριστές του. Αυτοί, αλήθεια, είναι όλοι αλάθητοι; Τόσο σπουδαίο ποδόσφαιρο παίζουν; Τόσο εκθαμβωτικό; Και για όλα φταίει ο διαιτητής ή ο βοηθός, η Ε.Δ. & η Ένωση. Τόσο αγγελικό ποδοσφαιρικό προϊόν παράγουμε που βγάζουμε ανακοινώσεις εναντίον της Ένωσης & της διαιτησίας; Τόση καταστροφή έχουμε συντελέσει εμείς οι παράγοντες τα τελευταία χρόνια;
Λυπούμαστε γιατί κανένας δεν έχει έρθει να μας πει κάτι επιλήψιμο. Όλοι όμως ασχολείστε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό με τον διαιτητή και όχι με την ομάδα σας & με το ποδόσφαιρο. Άρα τι αγαπάτε τελικά και γιατί ασχολείστε; Για τον εαυτό σας ή για το ποδόσφαιρο; Δυστυχώς για το πρώτο.


Υ.Γ.
Α) Η ΕΝΩΣΗ & Η Ε.Δ./ΕΠΣΕ έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο υλικό των διαιτητών που υπάρχει στην ένωση μας και μας εκπροσωπεί επάξια στην ΕΥΒΟΙΑ και στα ΕΘΝΙΚΑ μας πρωταθλήματα. Είναι υποχρεωμένη να τους στηρίζει & θα τους στηρίζει, μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις κι όποια ενέργεια χρειαστεί για την άνοδο του επιπέδου τους. Το πλήθος από αυτά τα παιδιά είναι αξιόλογοι άνθρωποι, μορφωμένοι και πολύ καλοί διαιτητές.
Β) Την καταγγελία και την διαμαρτία όλοι μπορούμε να την κάνουμε. Πρέπει όμως να μάθετε επιτέλους ποιοι και που μπορούν να δώσουν την λύση, και που πρέπει να απευθύνεστε. Διαφορετικά οι ανακοινώσεις έχουν άλλον σκοπό.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣΕ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ