Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ


ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ματαιώθηκε χθες το μεσημέρι η καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας και σπουδάζουσας νεολαίας της Κύμης, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, με.....
 καταρρακτώδη βροχή και πολύ δυνατό αέρα.
Στις 11 το πρωί τελέστηκε η δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου της Κύμης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ. Ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης κ. Κούκη Δημήτρη. Στη συνέχεια εψάλη τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων , μέσα στην εκκλησία λόγω της κακοκαιρίας, και όχι έξω από αυτήν στο ηρώο των πεσόντων, όπως είναι καθιερωμένο.
Η κατάθεση των στεφάνων έγινε με πάρα πολύ δυσκολία από τον Δήμαρχο Κύμης Δημήτρη Θωμά και τους εκπροσώπους των στρατιωτικών αρχών, λόγω της βροχής που έπεφτε εκείνη τη στιγμή, με πάρα πολύ ορμή.

Στην δοξολογία παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Κύμης Δημήτρης Θωμάς, ο εκπρόσωπος του Νομάρχη κος Καπελέρης, η πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Κύμης Αρετή Μπάτσα - Θωμά, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παππάς και Κατερίνα Κουϊμιτζή, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου της Κύμης , καθώς και οι σπουδαστές της Ακαδημίας εμποροπλοιάρχων Κύμης .Ακόμη παραβρέθηκε πάρα πολύς κόσμος που αψήφησε την κακοκαιρία και κατέκλυσε τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου.