Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

Κύμη 27-10-2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΥΡΓΙ, στους ΚΗΠΟΥΣ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΔΙ.
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΝΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ.
«Απαραίτητη η ίδρυση υπηρεσίας αγροτικής οδοποιίας στο νέο Δήμο».
Αποδέκτης πολλών παραπόνων από νέους ανθρώπους, που ζουν, εργάζονται και κατοικούν μόνιμα στο Πυργί Αυλωναρίου, έγινε ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον.......
Δήμο Κύμης - Αλιβερίου και Δήμαρχος Κύμης Δημήτρης Θωμάς, ο οποίος το επισκέφθηκε χθες το απόγευμα, μαζί με τα χωριά Κήπους και Κάδι, στο πλαίσιο του Β΄ γύρου της περιοδείας του στα Τοπικά Διαμερίσματα του νέου Δήμου.


Οι κάτοικοι αυτού του χωριού, στην συνομιλία που είχαν με τον Δήμαρχο, κατήγγειλαν την παντελή αδιαφορία των υπευθύνων, εδώ και πολλά χρόνια, για το χωριό τους, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να πάνε στα χωράφια τους κι όταν το επιχειρούν να σπάνε τα αυτοκίνητα τους από τις λακκούβες, ιδιαίτερα τώρα, που είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς. Εκείνο που τόνιζαν ήταν, ότι το χωριό τους κατοικείται από νέους ανθρώπους, που επιμένουν να ζουν και να εργάζονται στον τόπο τους, κι έτσι θέλουν να συνεχίσουν.

Ο Δήμαρχος, εκτός όλων των άλλων, τους διαβεβαίωσε, ότι αν οι πολίτες τον εκλέξουν για Δήμαρχο, πρώτη προτεραιότητά του είναι η οργάνωση των υπηρεσιών του νέου Δήμου στην οποία προβλέπεται η σύσταση υπηρεσίας αγροτικής οδοποιίας, που μέλημά της θα είναι η διάνοιξη και η συντήρηση των αγροτικών δρόμων, σε όλη την επικράτεια του νέου Δήμου. «Η συντήρηση των αγροτικών δρόμων είναι πρώτη μας προτεραιότητα» απάντησε και στους κατοίκους του Τοπικού Διαμερίσματος στο Κάδι, που ζήτησαν την διαπλάτυνση και τσιμεντόστρωση του δρόμου, που ανεβαίνει στο Καδίτικο βουνό, στο σύμπλεγμα των Κοτυλαίων, αλλά και στους κατοίκους στους Κήπους, οι οποίοι ζήτησαν την ασφαλτόστρωση του δρόμου από τους Κήπους στο Κληματάρι.
Και σε αυτά τα Τοπικά Διαμερίσματα η επίσκεψη του έγινε αποδεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό και πολύ ενδιαφέρον.