Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Κύμη 29-10-2010



ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ
«ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ»


Συνεχίζει απτόητος τον Β γύρο της περιοδείας του στα Τοπικά Διαμερίσματα του νέου Δήμου, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου» Δημήτρης Θωμάς.
Χθες, παρά την καταρρακτώδη βροχή και τον δυνατό αέρα, ο Δήμαρχος Κύμης επισκέφθηκε τα .......
Τοπικά Διαμερίσματα Κρεμαστό, Βρύση, Μονόδρυ και Νεοχώρι. «Θα είμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα σας» επαναλαμβάνει, σε κάθε τοπικό Διαμέρισμα που επισκέπτεται και συνομιλεί με τους δημότες, ο Δημήτρης Θωμάς.

Χθες στα Τοπικά Διαμερίσματα που επισκέφθηκε έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων. «Τα λεφτά που δόθηκαν για το πυρόπληκτο Κρεμαστό χάθηκαν» επαναλάμβαναν πολλοί δημότες στο καφενείο του χωριού, στην συνομιλία που είχαν μαζί του. Τα χρήματα που δόθηκαν από το πρόγραμμα Μπαλτατζής χάθηκαν, γιατί δεν έγιναν από το Δήμο οι αναγκαίες μελέτες για την απορρόφησή τους, σε αντίθεση με την Κύμη, που, αν και δεν ήταν πυρόπληκτη, απορρόφησε έγκαιρα τα κονδύλια που της δόθηκαν, είπε ο Δήμαρχος Κύμης. «Τα απομακρυσμένα χωριά δεν έχουν ενημέρωση. Δεν γνωρίζουν τι προγράμματα τρέχουν.

Πιστεύουμε ότι με την ενημέρωση τα χωριά μας θα πάνε καλύτερα» έλεγαν άλλοι δημότες. Ένα από τα συνθήματα του συνδυασμού μας είναι ότι ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης, είπε ο Δήμαρχος. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αν μας επιλέξετε. Να ενημερώνουμε τον πολίτη, γιατί αυτός είναι ο πρωταγωνιστής του ανεξάρτητου συνδυασμού μας. Γιατί ένας ανεξάρτητος συνδυασμός την δύναμή του την αντλεί από τον πολίτη. Γι` αυτό και το έργο μας απευθύνεται στον πολίτη. Στην καλυτέρευση της ζωής του και στην άνοδο του βιοτικού και πολιτιστικού του επιπέδου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε ακόμη , ότι το έργο στα Μανίκια, που έχει σταματήσει, αν είχαν ασκηθεί οι κατάλληλες πιέσεις προς τους κυβερνώντες τόσα χρόνια με κινητοποιήσεις και παραστάσεις σε υπουργεία, μπορεί να είχε τελειώσει, προσκομίζοντας , εκτός από την ύδρευση της ευρύτερης περιοχής, πολλά οφέλη στους ορεινούς οικισμούς από την άνοδο του τουρισμού, όπως έγινε με την λίμνη Πλαστήρα.