Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΑΒΑΛΗΣ

Ανοικτή επιστολή
του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη
 Σταμάτη Γκάβαλη
με το συνδυασμό του Θανάση Χειμάρα.

Ευβοιώτισσες, Ευβοιώτες
Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, στις οποίες θα κληθούμε να εκλέξουμε τις νέες αιρετές περιφερειακές και δημοτικές αρχές.
Αισθάνομαι την ανάγκη αυτή την ώρα να σας ευχαριστήσω θερμά, για την αποδοχή των προτάσεων μας, για το ζεστό σας χαμόγελο σε όλη την .....
διάρκεια της προεκλογικής μας περιόδου για την συμπαράστασή σας στον αγώνα μας.
Αυτή η στάση σας μας δίνει τη δύναμη όχι μόνο να συνεχίσουμε  την προσπάθειά μας, αλλά δημιουργεί παράλληλα και ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης απέναντι σας, απέναντι στην εγκατάλειψη και υποβάθμιση που αντιμετωπίζει ο νομός μας.
Ευβοιώτισσες, Ευβοιώτες
Για τον τόπο μας, την Εύβοια, σκεπτόμαστε τα ίδια πράγματα. Τον αγαπάμε με ξεχωριστό τρόπο, μοιραζόμαστε όχι μόνο κοινούς αγώνες για την προκοπή και την ευημερία του, αλλά και την ίδια αγωνία για το μέλλον μας και το αύριο των παιδιών μας.
Δεσμεύομαι ότι η προσπάθεια για τα προβλήματα του νομού θα είναι διαρκής, δεσμεύομαι ότι θα είμαστε μαζί για να σχεδιάσουμε, να προγραμματίσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί όλα όσα δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια, όλα όσα χρειαζόμαστε, για να πάει η Εύβοια μπροστά.
Ευβοιώτισσες, Ευβοιώτες
Σας καλώ τις τελευταίες ώρες να εντείνουμε την προσπάθεια σε κάθε πόλη και χωριό του νομού, να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα υπέρ του συνδυασμού του Θανάση Χειμάρα, να στείλουμε ένα πρώτο ηχηρό μήνυμα ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ στην Εύβοια, το οποίο θα μετατραπεί σήμερα σε ψήφο. ΨΗΦΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ.


Σας ευχαριστώ
Σταμάτης Γκάβαλης